查看: 7291|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

我應唔應該問佢攞番

關閉 [複製鏈接]
幾日借左部電話比女朋友(佢話去旅行可以用個地圖喎)...而家佢番左尼香港但又拖下拖下唔係好想還...心傷鳥

其實我係咪應該開口問佢攞番?
回復

樓主咁失策?你應該跟埋佢去旅行呀嘛!!
回復 支持 反對

樓主咁失策?你應該跟埋佢去旅行呀嘛!!
_dee_dee 發表於 18-3-2011 23:21

咁佢成班女仔去...我跟埋去好似好悶咁...不過anyway...最慘我部電話新買架...岩岩先出, 成4千幾蚊...我好掛住個4吋mon...都未望清楚佢就... ><
回復 支持 反對

我估佢可能忙架jeh, 咩電話咁巴閉? 重要得過個女朋友?
回復 支持 反對

我估佢可能忙架jeh, 咩電話咁巴閉? 重要得過個女朋友?
MEGA* 發表於 18-3-2011 23:33

我部htc incredible s 尼架...岩岩先出街咋, $4298...我超鐘意佢影相可以自動有埋filter, 個mon又岩岩好...睇相睇片都好靚...分分鐘好過我女朋友...XD
回復 支持 反對

你開口問佢攞番囉, 佢就係蝦你唔出聲
回復 支持 反對

我都好想出o個部機...有無相睇下?? 我想望真啲個back
回復 支持 反對

我都好想出o個部機...有無相睇下?? 我想望真啲個back
MEGA* 發表於 19-3-2011 00:15

http://www.htc.com/hk-tc/product/incredibles/overview.html
上htc個網睇得最清楚
好掛住部機...鳴鳴...我第一次用andriod機咋...仲諗住download 多啲apps尼玩...最近見到有個好正, 可以record自已個運動過程...超正https://market.android.com/details?id=com.endomondo.android
回復 支持 反對

都幾得意...我都快啲裝番個尼用!! 佢話做水上運動都得喎, 幾攪笑!
回復 支持 反對

上htc個網睇得最清楚
好掛住部機...鳴鳴...我第一次用andriod機咋...仲諗住download 多啲apps尼玩...最近 ...
生化飯團 發表於 19-3-2011 00:19

好吸引呀咁...thx for sharing
回復 支持 反對