查看: 2933|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[放] 100靈鬥 07399 2紋 [6月22號更新]

100lv  米古 靈鬥  冇死經 冇向性  29% (齊資料)
稱號 :  見習靈鬥士  靈鬥士  蒼之引導者  太陽聖戰軍
齊技.齊會技.偵察2
裝備 : 07年90lv 399
100希格羅裝(連劍, 100日翼, 100大地頭)
5set地殿裝
95聖殿set(95大地頭,搥)
90野頭  90平安頭  90紫蝶平安頭  90鬼頭  90兔耳  90光榮頭
96物熊爪  96物熊護  75地殿武  70海靈武  90太劍  100神劍(5k名)
90術盾  90悍盾  90聖盾  90兔護
90兔腳  90戈翼  80水龍翼  80火龍翼  80地龍翼  90火神翼  80鋼獅翼
65鐵天馬set (腳+10/其+7)  福神set  妖翼
Ced週年卡  免稅証
其他 : 大量精石  材  技能
寵物 : 38lv 黃雞正點   54lv 力雞正點   68lv 小瞳正點
機甲 : 年武set , 逐神s
護符 : 死符  幸神符  戀愛的心  天使符  力符  鋼守
機甲卡 : 深藍甲  淺藍甲(13粒會電)  60bee甲  80獅子(連飛翼)  馬仔
刻紋 : 太紋  貴紋  圓舞

有意加 qwer95918@hotmail.com
此ac只放星錢1e6/hkd$700  +msn傾~
加我msn記得留個言先

ac可以換其他online ac~
online名:
回復

咩價
  你冇on msn
回復 支持 反對

回復 支持 反對

yaya ^0^
回復 支持 反對

唔係收唔好係到玩野
回復 支持 反對

幾時玩野
回復 支持 反對

推.................
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

推推推..........
回復 支持 反對