樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我的愛機!大家都可貼自己的愛機

回復 8# plk111

你打倒的只是以前的我,現在的我可以秒殺龜
回復 支持 反對

比人打1下已落地又冇大絕護身再者佢係要用空突先唔算廢
yoyo8976 發表於 8-4-2011 20:37

無空翻,我會馬古bs一樣屈到你,仲有高fly,枝星又加了硬直,十下到ko你啲百合`咀,等炮,而且有強雷可以玩突然攻擊,再走都仲得,有高飛,空翻/馬古bs會走不到?
到地都唔會死,除了被一堆人圍,否則走/殺你都仲得
回復 支持 反對

第一港服都就汁啦最多都係玩不過一個月,你仲以為自己整隻甘的機好強,你比我用蜘蛛拉中都一樣死(看到你的回復我都笑了)
第二如果你真係有技術的去國服用UC機同那些強化過RT機打呀,又唔見你玩國服玩得好好,因為你根本沒技術(不,你的技術就只有逃走)
回復 支持 反對

無空翻,我會馬古bs一樣屈到你,仲有高fly,枝星又加了硬直,十下到ko你啲百合`咀,等炮,而且有強雷可以玩突然攻擊,再走都仲得,有高飛,空翻/馬古bs會走不到?
到地都唔會死,除了被一堆人圍,否則走/殺你都仲得
leungmartin 發表於 9-4-2011 01:11

空翻:空中高速向前移動
天狗翅:空中高速著地
你其實識唔識玩

3S星屑強2G彈速1stun己經係無課最高級武器:handshake
不過40fly 40tec己經係好機 識用既可以玩到好IMBA
係要睇你識唔識玩姐 我隻空盾23tec 30fly 2G彈速星屑己經夠係3-5場搶到第一
(不過返到4.0又係工作員一隻)

BTW 講咁多做乜唔打場呢?
file:///C:/CyberStep/CosmicBreak/capture/ScreenShot_20110404_2109_25_125.png

回復 支持 反對

真係睇見都好食(爆
我相信一支爆火就食得好過癮W
反正HK都要汁 勁又如何
回復 支持 反對

無空翻,我會馬古bs一樣屈到你,仲有高fly,枝星又加了硬直,十下到ko你啲百合`咀,等炮,而且有強雷可以 ...
leungmartin 發表於 9-4-2011 01:11

那個....硬直再大....
只要我打到你一下硬直落地
上空圍住你泥打...你都走不掉
天狗BS?你用時我可以再打多次硬直
空番?你番完我都估到你落點
沒浮動?命中更高...
見到現在HK內那麼多的廚機~
比炮/覺娘見到只會是食物罷了
10下到KO?你當人家的tgh是廢的嗎?
--------------這是的的心聲~咦?打了出來orz--------------------
嘛...hk都要汁了w
勁不勁也沒有關系...
回復 支持 反對

我都知道cb汁粒這個事實,這機是我的新手機,也是我第一部點機,也最能表現我淆神,也是我最強的空機,首次第一名都是它,現在港服要汁,我都好難過,我只係想在汁前展現愛機和淆神的最強姿態,講都想喊,我決定以後不玩黑橘的任何遊戲,在cb國服重新開始!!:-)
回復 支持 反對

無空翻,我會馬古bs一樣屈到你,仲有高fly,枝星又加了硬直,十下到ko你啲百合`咀,等炮,而且有強雷可以 ...

你面對天王星别想打中我,你已經輪了-.-
因:天王星玩硬直太強加上國服的天王比港服的天王強1陪
你有天狗BS我有光翼
你有星雲我有帕拉拉
一開大絕你可以10秒後扲便當(母指
回復 支持 反對

你面對天王星别想打中我,你已經輪了-.-
因:天王星玩硬直太強加上國服的天王比港服的天王強1陪
你有 ...
yoyo8976 發表於 10-4-2011 00:39

可以5秒內吧,國服的帕拉拉打你一定有30傷以上(高TEC加帕包你不用動www
大絕20傷以上加硬直
(雙重硬直死味?)
回復 支持 反對

我都知道cb汁粒這個事實,這機是我的新手機,也是我第一部點機,也最能表現我淆神,也是我最強的空機,首次第一 ...
leungmartin 發表於 10-4-2011 00:32

報上國服名吧
好等我虐待你A_A
回復 支持 反對