打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港 ToKyo.東京奧伺服器系列 強勢回歸 24小時開放

升級ser名oVeTuNg IP:192.168.1.100:27015
喬9 我比人ban左1個月 admin都濫權 殺左佢就ban我 請盡快回復,解我IP
我好悶喔~
回復 支持 反對

升級ser名:   LoVeTuNg
回復 支持 反對

回復 12# s20091099

已解封......
回復 支持 反對

滑水場問題反映::
1)top3 record 出現重複玩家.(見圖1)
2)top3 record 離奇消失.(見圖2) *注:留意圖1與圖2之香港時間.
3)surf city lv1 易跌死, 建議同之前一樣加塊跌唔死ge amx跳板; 另外, lv4 跳唔過, 建議同之前一樣加塊amx跳板墊高.
4)建議可以增加無敵插件(跌唔死):lol

圖1

圖2
回復 支持 反對

升級ser名: EleMenT | S IP:14.198.68.133
喬9 我比Marks 9ban左1個月 佢都on9 用狙殺左佢就ban我 請盡快回復,解我IP
無得玩你個SER,我好無聊喔~
回復 支持 反對

所有有關玩家經已解封
多謝ray的意見,我們會加以改進
回復 支持 反對

WOW 我玩死跑
整死人
D人BAN尻我
乜料?>?
回復 支持 反對

可否提供名字?
請給IP/名來解封
回復 支持 反對

話說小弟無事路過,見到個魔獸ser叫香港 Tokyo,東京奥 魔獸伺服器(5太記得),心唸我平時只玩死鬥,自從一開魔獸ser就變外掛天地之後就再冇人開魔獸ser玩,一時好奇就走左入去,一開始就係班低能新手,連CT既41槍易爆頭都唔知死命話外掛,我冇打字個軟件,只好用英文問佢禁Top15你唔話佢係?佢既答案我O左.....「人地有累積,你冇所以一定係外掛」,我英文差但我真係好想同佢講我第一日玩e個ser,我邊得來累積?唔殺你又點累積呀?你係低能定玩野呀?大佬....你當個個新手咩.....對面得5個人,你又中意沖,唔殺你殺邊個呀?  轉左場就開始一大班外掛入,名我就唔提,只知道我比個殺35死9 一沖出來就例牌穿牆2爆頭先,既掛狗屈外掛..(我得殺5死6,我汁雞殺佢3次) 最後比D新仔加外掛投ban左....

如果香港 Tokyo,東京奥 魔獸伺服器創辦人見到以上既貼,在下奉告一句,把這個魔獸ser關了吧
回復 支持 反對

l-XwX-l
回復 支持 反對