打印 上一主題 下一主題
收起左側

TheDeath 災厄之章升級伺服器(首創)

e加可以in場
但係 佢話 Mod_NumForName : models/player/leader/leaderT.mdl not found  
廿又想點?? ...
我是ed仔 發表於 27-4-2011 22:07

http://www.sendspace.com/file/xpxedv
將leaderT.mdl放入cstrike/models/player/leader
回復 支持 反對

我係根據CSO同L4D角色 去寫.
係CS1.6內首創
係喎,你個Server幾時開先,
我呢個Server 幾個月前都開過,不過 ...
811888#4 發表於 27-4-2011 21:35

1月期間已經由其他TuS 在Vlan開放
但沒有現今的商店
喪屍模式 商店(物品) 都早於你開場測試
跟你一樣 前期有Bug 導致死ser 但經一段時間內 發現問題
現今已解決

因為我見到閣下的模式.80%相同. 更早開過TheDeath
仍標示 (首創 )  場名 災厄之章 與 對抗喪屍 一樣
我只係想你刪除 首創的名義吧
回復 支持 反對

1月期間已經由其他TuS 在Vlan開放
但沒有現今的商店
喪屍模式 商店(物品) 都早於你開場測試
跟你一樣 前 ...
24時伺服器 發表於 28-4-2011 10:26

我地12月己開放,但係我地只係用lostcity果個地圖,重係beta version
唔信問下人地.

叫人刪除時請調查清楚

重有我地大部分bug已解決

這是之前Server 運行了一段時間的Bug 發表
http://tdserver.co.cc/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=140&extra=page%3D1

這是之前Server 運行了一段時間的admin 申請
http://tdserver.co.cc/forum/forum.php?mod=viewthread&tid=110&highlight=%A8a%A4%CC
回復 支持 反對

SERVER問題(個人意見)
1.疆屍因為用bot的關係 使server不能容納玩家
2.疆屍太小血
3.王多血 但無用 攻擊力加強=gd
4.屍王比人類打的時候減慢速...
5.因疆屍係BOT不懂打頭上的類 所以輕功=人類勝利
回復 支持 反對

SERVER問題(個人意見)
1.疆屍因為用bot的關係 使server不能容納玩家
2.疆屍太小血
3.王多血 但無用 攻擊力 ...
qewsx2010 發表於 28-4-2011 17:33

非常多謝閣下的意見

我們即將改善您提出的問題!
回復 支持 反對

push!!!好玩!!

但係D人高lv又唔肯比槍!!好on9
回復 支持 反對

server問題:

不能對話!
回復 支持 反對

server問題:

不能對話!
lung828828 發表於 29-4-2011 08:43

你指邊一方面?

Server 內 用say 命令是沒有問題的
回復 支持 反對

1.個ser入面有d中文字出唔到.

2.另外我呢幾日都玩唔到你個ser
   我load唔入去.load到某個位就會停左.之後變左 : 沒有回應
   點搞好
回復 支持 反對

1.個ser入面有d中文字出唔到.

2.另外我呢幾日都玩唔到你個ser
   我load唔入去.load到某個位就會停左.之後 ...
死神施 發表於 30-4-2011 22:22

此問題屬於罕見現象,請嘗試重裝CS
回復 支持 反對