打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 邊個話九陰無打怪做任既片!!!

佢好似會爆GA一陽指咁
不過E個片都係幾秒GA打怪片
同樓主GA說法有D唔同
1. 畫面中如何得知是在做任務?.?
2. E個片最多只是一張武功展示片
     展示武功總要有個受體 個片本來唔係for出街
     可能只是SHOW比D學員睇
     咁簡簡單單拎隻怪打JA 最少不是動物類 因為9陰話極大多數怪都會係人
3. 而且那個怪是給秒 難以看到是不是跟一般GAME 你有你出招佢有佢放技的打法
     所以如果像樓主說的同其他GAME差唔多 是不是太武斷?..?
回復 支持 反對

回復 10# s02101004

恩~ 可能我的文筆和描述不夠強-.-     不過差不多啦-v-
回復 支持 反對

無效果睇下   正打都會好悶下  所以有效果都好!!!!
回復 支持 反對

無效果睇下   正打都會好悶下  所以有效果都好!!!!
qasd1237892 發表於 16-6-2011 17:56

有效果既你去玩番天龍啦
而家真武俠呀
回復 支持 反對

佢好似會爆GA一陽指咁
不過E個片都係幾秒GA打怪片
同樓主GA說法有D唔同
1. 畫面中如何得知是在做任務?.?
2. ...
霍仔 發表於 12-6-2011 14:22

我無話過一定係做任
回復 支持 反對

回復 14# s02101004

誰說武俠沒效果的-.-

大家功法屬性不同  顯示出來的顏色也不一樣  : 火屬功法是紅色的... 有些功法什至是金色的

-v-"

當然  個人意見 (摻合了大量想像力) -c-"
回復 支持 反對

雖然只係好短,但打怪做任個形式同其他武俠game差唔多,都係一堆怪咁比你打 ...
s02101004 發表於 3-6-2011 21:58

可能你打錯JO 也可能我想多了
你POST JO個LINK 之後就講果句
比我感覺係因看到個片 下結論是"打怪做任個形式同其他武俠game差唔多"
回復 支持 反對

可能你打錯JO 也可能我想多了
你POST JO個LINK 之後就講果句
比我感覺係因看到個片 下結論是"打怪做任個 ...
霍仔 發表於 16-6-2011 23:14

睇黎你係個盲目的忠實九陰fd
回復 支持 反對

咁誇-.-
回復 支持 反對

沒什麼了 只是在9陰未出的那些日子
看過不是吹噓POST
中傷POST....等等等等
我只希望大家用的是真確的資料 做出客觀的評論

要知道 單單一段那麼一點點的片子 又沒有日期 更是偷影的

9陰開發有不小階段  9陰開始的開發路線也只是與一般的仙俠GAME一樣
但一直開發下來 改變好大 而且開發時間那麼久
拿剛開發的片與開發完成的片出來 可以說是2個完全不同的GAME
所以片子出品日期 對評論這GAME有決定性的關鍵

我也玩過龍族 瑪奇 龍之谷 AION 及試了不小ONLINE GAME
頭4個認真玩過
龍族: 可算是接近沒任務的GAME 卻十分成功
瑪奇: 有限的任務 可是每每大更新 他的主線任務永遠是吸引玩家玩的
          可以說沒任何GAME的任務比他出得更好
AION: 大作 可是GAME設令佢只是一個極快死亡的大作
龍之谷:大作 同樣死法與AION沒差 上限的LV 令這GAME快死了

如果說我是9陰的FANS 不如說我是瑪奇 龍族的FANS
9陰 就是那個最期待的ONLINE GAME 就讓人火大
回復 支持 反對