打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 國服超時問題...!!

200樂點
我上國服超時 一係就卡死左係登入個畫面
姐係login 按enter 完就卡住左

最大既問題就係 就算入到
我玩同 平時係綠國企係到 都lag下lag
唔係疾喎  係空機就無啦啦係天飛 圓圈咁飛
其他機就企定定跟住係到自轉

我就行到飛到 但就打唔到人 扣唔到血
最後過左10幾秒就d人又行幾行 又飛幾飛
我啦啦就比人扣左百幾血

最後就死埋

help me 想玩都玩唔到
係咩問題 有咩解決方案?

最佳答案

查看完整內容

以上個個都唔岩 可以無視w 答案是...原因不明orz 因為我就算四核心裝埋卡巴斯基都係咁 不過倒是有解決方法一個 快一點方法 就是開vpn 立刻上到 斷了的話不要連番 那時應該可以了(我覺得 慢一點方法 就是關連線兩小時左右 大概會好番的了 不過切忌唔好亂關cb 會上唔番的 簡單點來說 一日最好只開一次cb 開住cb登出登入應該當掉機率一半一半 所以儘量都唔好 ...
回復

以上個個都唔岩 可以無視w
答案是...原因不明orz
因為我就算四核心裝埋卡巴斯基都係咁
不過倒是有解決方法一個
快一點方法 就是開vpn 立刻上到 斷了的話不要連番 那時應該可以了(我覺得
慢一點方法 就是關連線兩小時左右 大概會好番的了
不過切忌唔好亂關cb 會上唔番的
簡單點來說 一日最好只開一次cb 開住cb登出登入應該當掉機率一半一半 所以儘量都唔好
回復

你部電腦唔得囉
,係時後換過部電腦,換部雙核心既,
應該4000銀有找
我買部雙核的手提電腦都係39xx咋
回復

你部電腦唔得囉
應該4000銀有找
我買部雙核的手提電腦都係39xx咋 ...
leungmartin 發表於 10-6-2011 18:29

我e部都係雙核啦  玩其他game都無問題啦--
唔關部腦lag既問題  連線上問題
回復

其他game?例如?
你用咩上網?(唔好同我講電話線)
回復

好簡單 你部電腦有病毒,裝個360或用強力掃毒器 整部電腦掃一次 咁就應該無問題架喇:)
回復

你部電腦唔得囉
應該4000銀有找
我買部雙核的手提電腦都係39xx咋 ...
leungmartin 發表於 10-6-2011 18:29

四千銀四核都玩到啦 呢隻GAME又唔係好睇CPU同顯卡
就唔好叫人換電腦啦
回復

一)太多人on
二)display card吾點
三)CPU吾點
四)斷了線
五)連線有問題
六)維護中

by享受EXAM前4天可用computer的死亡
回復

如果是硬件問題 咁樣砌部機一定玩到
Case: 800D Obsidian
Cooling: EK Supreme HF Nickel Plexi water block, BlackIce SR-1 360 Radiator, 3 Sharkoon Silent Eagle 1000RPM golfball fans, Clear tubing, HF Fittings, UV Green Dye.)
Core i7 920 @ 3.8 GHz C0 overclocked
12GB DDR3 G.Skill RAM (Soon to be hyperX, or some Vengence / Dominator ram)
Asus P6T Deluxe
NVIDIA Asus GeForce GTX 590 3GB GDRR5
1100W Tagan BZ Series Modular PSU
Fan controller: Nesteq MaxZero Fan Controller
回復