打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] USS貼機區[更新XD9/7]

ericabcabc
看完你的圖和片
1個英文生字就夠了
Fail
覺空開始說
機體方面 右手雷娘副武根本沒用 倒不如換個捷達AM
用0s水槍真的沒什麼用 換極等或者盾實際多了
實戰方面 飛得太低了
這樣低是想被人擊殺嗎?
BS也是 在低空開是想自殺嗎?
一堆子彈飛 再快也沒用
左手的雷娘手的電槍不用
用水槍是想怎樣?

小馬娘更加要說了
機體性能不說了
畢竟後援機不用高性能
而問題在實戰了
開補機上前線 送死啊?
連半個回復裝置都沒 想怎?
開補就好好的補人回血啊

嘛 虎男就不說了 格機苦手
回復 支持 反對

回復 21# s022335

小馬娘的已經放回用補血,不過我玩的方式沒有考究,只是遁自己既意思用機
我只係一個算叫新手既新手,所以以反常規方式用用機都未嘗不好
以多方面嘗試後先可以醒覺到邊種玩法岩用係邊種狀況,再加以柔軟對應不是更好嗎?
片子是隨手拍拍,只是用了一種反常規方法出來
機體的是遁自己的道去升級,至於用法正確的話,危險用法也不成問題
格鬥苦手...對,我就是格鬥不能的人,命中精度非常低
回復 支持 反對

回復  s022335

小馬娘的已經放回用補血,不過我玩的方式沒有考究,只是遁自己既意思用機
我只係一 ...
ericabcabc 發表於 14-7-2011 23:54

龍虎的命中本身就比一般格低
你那些已不算危險玩法了吧=_=
還有 用不到的武器最好別裝 留下cost去強化更好
如果真的想玩空格=_= 去抽隻蜂男/娘啦
蜂男拎去解體 留am lg 可以玩格
蜂娘. . .你想解對am去mb又得 你想換哂蜂男d am lg去打又得
玩佢自己隻lg都得

ps:以自己方式去升不是問題 問題是先要理解機體本身的定位
    每台機都有做得到和做不到的事 不好好理解自己的機體定位是什麼
    你升到10lv full tune都不會強
回復 支持 反對

回復 23# 噬神

那電環傍身也不錯,不是想玩空格,不過電擊娘那AM2既槍的確冇乜用,遲d睇下有冇可能抽多隻然後就換走AM2轉AM3,最少AM3可以自己放武器
虎男走入對方陣地開無雙都好爽yy(真係危險用法黎=.=)
cost這東東就...特殊能力我唔常用,每次升都加cost&血,不過係空戰都搵d防爆發系兵器既傍身比較好
回復 支持 反對

am2你說沒用 真會說笑
連射電槍可是和拍拉拉一樣作弊
還有玩空格就如神叔所說
空娘可是強襲據點用的
說真的你說防身 老實說am1連防身能力都沒有
你倒不如隨便買一把劍好
回復 支持 反對

回復  噬神

那電環傍身也不錯,不是想玩空格,不過電擊娘那AM2既槍的確冇乜用,遲d睇下有冇可能抽多隻 ...
ericabcabc 發表於 15-7-2011 17:56

電擊環護身 X
電擊環裝飾 O
am2的連擊電槍如果不是你tune錯的話 連雷帝都能打下來
如此犯規之物 你竟然說沒用?   老實講 s空同大部份m空要護身 唔係要拎多件武
係要夠快同屈高空 你覺空開左bs技都40fly 要做既只有屈高空
但你拎既武完全做唔到咁既效果
至於你虎男用法 我完全唔覺有幾危險
有bd技可以閃都叫危險?
咁我用騎士娘冇得閃都走入人群斬咪自殺?

最近迷上了滑板機
回復 支持 反對