打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 紅翼Bd性能比藍翼差

其實我真正想講就係:[紅翼bd主要性能不及藍翼bd,建議新手唔好買紅翼]我標題串左d姐,各位就幫我推帖了。
回復 支持 反對

回復 21# motaswecx

唔駛樓主你咁"好人"
回復 支持 反對

回復  噬神
    拿,我個lg無得同bs分離,我先被逼用住先,遲下我都會買其他機既野用番(唔比?,仲有我最 ...
motaswecx 發表於 27-7-2011 19:36

紅翼bd性能有咩比藍翼差
請解釋
回復  s022335
    只不過紅翼性能真係差d,仲有lg2只用來單對單追擊用
motaswecx 發表於 28-7-2011 06:30

狐娘LG2不是單對單
主要用途係極限高空 開射速道具向自己正下方人群連續攻擊
何來單對單
你單對單比咁大個硬直人打 唔死都重傷
你識用既 用1個狐娘bs 冇哂彈 最少都有1千傷
回復 支持 反對

神兄啊
說真的 真的沒用
能肯定的是不成才的樓主不會用
首先這玩意一打一絕對沒用
但也不見得國戰也有用
畢竟全場不是只有你一台空
見到啪拉拉就可以回家了
再說 如果對方有一台玩很神的炮
某程度上也沒有用武之地
除非像某垃圾神開神閃 (拖
回復 支持 反對

神兄啊
說真的 真的沒用
能肯定的是不成才的樓主不會用
首先這玩意一打一絕對沒用
但也不見得國戰也有用
畢 ...
s022335 發表於 28-7-2011 11:09

某廢產神的神閃
現在的本神已無視了啦(看sz級的神閃看太多)
嘛 狐娘bs拿台覺娘 開翼做白痴 在別人據頂亂掃效果不錯就是了 (雖然我用的不是lg2鎖定的 是無鎖定的那個
ps:前提是你有能走 不扣血又不被人發現 去到最接近別人據又最高的高台起跳就是了
柏拉拉嘛 本神的蒼蘭醬都要抽一把來用呀(accel beam不夠力 等離太高ct還要tune???噴血
話說 泳裝蒼蘭醬有柏拉拉就能雙40了www還能留1str 4wlk 真爽(雖然要靠拉拉球衝能力. . .
回復 支持 反對

回復 23# 噬神

仲有可以無聊打下樹用架,反正都用唔著,仲有你係人地後面打佢果時,佢點知你有咁大硬直姐。
回復 支持 反對

回復  噬神

仲有可以無聊打下樹用架,反正都用唔著,仲有你係人地後面打佢果時,佢點知你有咁大硬直 ...
motaswecx 發表於 28-7-2011 16:43

我差唔多部部主力機都有強雷 你覺得我知唔知你係我後面呀啦
唔講我呀 國服差唔多個個人落場 總有1隻強雷機
你真係有咁易去到人後面先好講呀
我隻紅翼 強隱雷有齊搵位打都會比強雷機捉到
你隱雷都無 唔強雷都捉到你啦
打樹要用140ct既武? 拎支手槍去打唔好既
回復 支持 反對

回復 27# 噬神

我主要用來加飛,而又唔想升隻空娘再用錢將佢覺醒,拿,而家呢我就唔洗再講咁多,因為已經完全離左題。
回復 支持 反對

回復 28# motaswecx

離題?
你先去看看自己1樓post什麼
說什麼紅翼比藍翼弱 是廢物
又說改盡了 但事實呢?才6lv你說改盡?
之後比人圍插就說用來單對單追擊
再比人炮轟完就改口說打樹
最後再改做加fly?
認真的說 4fly的狐娘lg2要140ct bs武還對紅翼不合用
我情願去升隻空娘拿去覺醒 一樣是4fly的lg 但只是70ct
而且bd可以玩你所謂追擊又可以 打樹又可以 加fly都可以的狐娘lg2
回復 支持 反對

算啦,樓主你一日唔走就會比人插到永遠.....
所以我在此十分比面地說一句:樓主早D退出CB,去尋找你心目中o既GAME啦.....唔好玩CB,否則比人插到你氣管炎至死......講完
回復 支持 反對