打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題疑難] ×彩 虹 島 の 問 題 答 案 區 ⊿ 增新12月19日遊戲不穩定問題

吉他上拼,上最少水屬定最少魔攻??上左耐拼,就唔可以再上多粒新的拼??
回復 支持 反對

我DOWN左個DLL FILE了, 係咪即係起到DOWN 5月16日官方下載 果個就OK?

同埋我唔知點解我之前DOWN左 ...
AnThEa 發表於 22-6-2012 16:21

1.是
2. 你去左控制台解除安裝末?
回復 支持 反對

我試過成個DELETE左再DOWN過, 但唔知點解D 字變曬, 又開唔到....

我一開佢話差左個LataleLauncher.exe.....
點算???
回復 支持 反對

我試過成個DELETE左再DOWN過, 但唔知點解D 字變曬, 又開唔到....

我一開佢話差左個LataleLauncher.exe.... ...
AnThEa 發表於 23-6-2012 11:44

我認為你未完成安裝....
但....都係問GM清楚D... sorry
回復 支持 反對

版主 我覺得個D成日投訢人搶場/引死人的POST好煩
可唔可以SET個區比佢地講 呢D POST好煩
回復 支持 反對

版主 我覺得個D成日投訢人搶場/引死人的POST好煩
可唔可以SET個區比佢地講 呢D POST好煩 ...
Owen仔仔 發表於 11-7-2012 17:19

抱歉呢……
因為從一開始都是這樣定的、而且也有分類為抱怨專區
很多人也會因為這些帖子而加以提防……
如果對閣下造成不便、我也只能說聲抱歉……
回復 支持 反對

我想問下呢...
點解琴日(2012年7月20日)下午4點左右 和 5點左右、
第一次4點左右:
發生彩虹島畫面lag住左..(掛機ing)
等左好耐(5~8min左右) 無回應..
跟住我關閉彩虹島后、再開啟、就登陸到了~
還有第二次。下一個貼補上..(不夠字數打)

第二次5點左右:
我已經開得2個ac..出左開埋pps 之外,,已經沒有其他程式開啟。
但系都出現lag住畫面情況..而且與第一次一樣..無反應..
但系只有關閉lag住左噶彩虹島。
然後重新開過新的彩虹島窗口。就登入到了、
我想知有咩問題...除左我之外。我見到好多人都彈左..
我on完ac之後、還可以見到4~5個朋友都剛剛上線了。
我想知道系咩原因導致大量玩家彈game......
回復 支持 反對

第二次5點左右:
我已經開得2個ac..出左開埋pps 之外,,已經沒有其他程式開啟。
但系都出現lag住畫面情況..而 ...
SGundam 發表於 21-7-2012 02:33

洗ser呀~
回復 支持 反對

洗得咁密??
隔1個鐘洗1次...?
頭先2點41分又彈左~
做乜次次都會彈到我-.-?

仲有~
幫fd問~
點解無啦啦要洗ser呢~~~
回復 支持 反對

洗得咁密??
隔1個鐘洗1次...?
頭先2點41分又彈左~
做乜次次都會彈到我-.-?

仲有~
幫fd問~
點解無啦啦要 ...
SGundam 發表於 22-7-2012 14:42

GM回覆大概都係話因為系統不溫定, 洗SER就係類似小形維護咁~
回復 支持 反對