打印 上一主題 下一主題
收起左側

hg gnxIII (姣色)

我本人勁鍾2淺紫色  如果d紅線位轉做血紅會更好 可以係淺紫色到令d線凸出d 雖然我唔係玩模型v_v 旦係va唔錯嫁._. 同埋我就咁睇 如果可以+埋塊黑色布係拎劍果隻手到 可以令gxnIIU更加帥氣>_<  令外如果想放上網你可以用1個 fate果d爆血紅ge低._.咁ge話可以令到gnx有純潔ge fell 就算戰爭幾勁 gnx刀唔會令自己染上鮮血._.   我只是建議._.
by 啜對凌度!
iloveukissb 發表於 14-8-2011 22:09

多謝你的支持先
血紅. . . .?深色小小?
塊黑色布係拎劍果隻手到   com住隻手仔?定係點?能否講清楚一點點  我個人覺得你的意見還有想頭可以嘗試一番呢...謝!!!
gnx刀唔會令自己染上鮮血- -   話說佢係機械人....爆極都5會出血:)
多謝你的suggest
回復 支持 反對

回復  kitkit001

skw 係邊-.- 我都想去=.=
     話說小弟今日去玩具反斗城見到隻00 高掛hg 1/100
...
乂痴靜b乂 發表於 14-8-2011 22:01

西灣河地鐵站下一個站...中文5識打
= =
回復 支持 反對

你買佐e隻野幾錢 我見玩具反斗城賣159.9 勁貴-.- (當然)
唔知你果間賣e隻幾多錢a_a?
第1-5張係唔係素組-_-未上色果d
回復 支持 反對

仲有問題想問下
我諗住買個入門龜泵既噴筆套裝 $299 你話好唔好 我新手 而且又無乜多錢 只係間中1個月買1-2隻HG/2個月1隻MG高達 龜泵實唔實用 ? 買唔買好
而且想問下你D顏料係邊到買 大約幾多錢一瓶 邊到最平?
題外話:仲有想問下你係唔係有玩CSHP-.-"
回復 支持 反對

回復 11# kitkit001

入面有人嫁
回復 支持 反對

你買佐e隻野幾錢 我見玩具反斗城賣159.9 勁貴-.- (當然)
唔知你果間賣e隻幾多錢a_a?
第1-5張係唔係素組-_- ...
乂痴靜b乂 發表於 15-8-2011 00:49

個d都改左小小了    不過色就真係味上的
話說我e隻野收回來只是50圓       hg gnx  有3隻色
1 隻灰  一隻紅  同埋一隻藍   
灰色有長槍    紅色同藍色其實係一樣   都係有支矛只是色不同罷了
回復 支持 反對

仲有問題想問下
我諗住買個入門龜泵既噴筆套裝 $299 你話好唔好 我新手 而且又無乜多錢 只係間中1個月買1-2 ...
乂痴靜b乂 發表於 15-8-2011 03:28

~o~   cshp. . .我仲有玩= ="(你又知ge= ="?)
龜bom我5知你點用....平平地玩下都可以的
不過可能會麻煩dd    出力不足要小心注意(聽人講好似有時會噴水  所以wet的天氣不宜使用)

d色e方面呢.......我都係係天悅個到buy的
不過如果你話想齊色小小   你可以去炮台山t-hobby個到  
那兒色會好齊全   but就會貴$1-5不等    是符你自己需要d咩lor

以上意見只供參考之用......

入面有人嫁
iloveukissb 發表於 15-8-2011 10:22

~o~   係wow    idea還不錯呢
回復 支持 反對

回復 16# kitkit001

改佐D咩 你呢隻野係SKW 到買只係50$ = =? 同埋你E隻係唔係紅色-.-
    咁有無D係500$平平地有實用連噴筆既套裝- -因為確實唔多夠錢
      咁1瓶顏料大約洗唔洗20蚊?
     CSHP你叫咩名...因為我係果到見到你開埋同樣2個POST 名又一樣- -
     所以先知係你0.0 不如你加我MSN傾- -: Ghost-v-him@hotmail.com
回復 支持 反對

改佐D咩 你呢隻野係SKW 到買只係50$ = =? 同埋你E隻係唔係紅色-.-
    咁有無D係50 ...
乂痴靜b乂 發表於 15-8-2011 17:09

個到我已改長左同埋外型上汁左小小野- -請墦意心口的x同支矛
msn已+了
回復 支持 反對

支長矛...
真係好型-___-
長度岩岩好
回復 支持 反對