查看: 14101|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Runescape有咩野吸引用真$玩

D畫質咁
5明点解d重用真$玩
一個咁嘅Web game 刀可以咁多年刀有人玩
有邊個可以話我知?
回復

畫質我覺得5錯lor!係你自己唔識較姐
回復 支持 反對

請去youtube seach trim Completionist Cape  睇下d畫質 同埋佢skillcape d emotion 幾正
你係咪較畫面較左low?
同埋咁多人玩都證明到rs係隻唔錯既game 佢由2001開波到宜家都仲咁多人玩 (好似係)
同埋使咩理由姐,好玩咪係理由囉 (好似係)
佢任多版圖大 (好似係)
技多同pvp好玩 (好似係)
回復 支持 反對

我以前真係好鐘意runescape,因為當時重係初學生,冇錢做member
成日冇事做,就在runescape世界中走來走去
到大了,有錢了,決定做member,做到member後
可能自己也已經不像以前,還是這是一隻game的盡頭呢
我鐘意runescape係在於佢d quest同埋可以學英文
但係我耐性越來越低,可能玩到高lv,好多tele 技,可以傳送
覺得有d地方要行先到,真係好煩
玩quest,冇以前估估下果種心情,下下睇住攻略玩,
真係俾我玩到衰曬,,但係的確有一半以上的quest真係好廢
只有小數quest係有意思,要用腦,同埋係玩得嬴

玩到d quest去到高lv quest,下下都要80-90lv先玩得,有d又係一d 草物品的quest
本人最憎呢2種冇腦quest,偏偏很多大quest都要先做呢d廢quest先可以玩
之後就變左做升lv game
日打夜打,真係連高考d a都打走埋....得翻d e係成積表上
當一隻online變成升 lv game之後,

由其是你俾左錢,真係每秒都想開黎玩,因為真金帛銀嫁馬
自從membership end左之後,冇再掂過
回復 支持 反對

For 畫質 , 請較去 Direct X , + High + Resizeable, 再整大個 screen.  依家畫質正左好多了

and Member 你冇返咁上下實力都唔好做住-.- or 同冇做冇分別。

Member 既 pking 比 f2p 正 1000% , at least 真係講技術 , 而唔係你打我一野, 我打你一野。 加上 Member earn 錢快好多既 , 快幾倍。

Quest 比 F2p 多百幾個倒。 Mini-game 又成堆~~ World 又勁大...

For me , Member 都係 pking 最吸引。
回復 支持 反對

For 畫質 , 請較去 Direct X , + High + Resizeable, 再整大個 screen.  依家畫質正左好多了

and Member  ...
Hk_Alexander 發表於 30-9-2011 10:16

pking到現在我都唔識玩,去親都送死
我都係所有combat技去到70-80lv先做member,但係好多quest係for10-20lv的人做,打d怪都係俾我一招秒,其實講真低lv都可以做member,好多低lv quest幫member升得重快
賺錢的確快10倍,但係d裝貴100倍,只係廣闊過f2p而已
我自己建議玩曬f2p d quest就不要再玩了,兔得傷心...
回復 支持 反對

我D Friend十個有九個都嫌rs畫質差, 甚至好低B
所以佢地走哂寶lor

Game Element 係最大賣點, 系統又唔錯, 好似Grand Exchange已經係冇幾多online game有既
我由中三(大約6-7年前) 睇住佢不斷更新至今, 已經有好大進步, 就算有D地方冇以前咁好...
回復 支持 反對

runescape 好就係好在會不斷改進...
runescape d人樣其實真係造得麻麻地(e加都係) [以前Rs1直頭係似用小畫家畫]
同埋d f2p 裝備真係好柒...(但近排好似終於改善緊...套steel 真係型過件dragon...)
不runescape d 境係真係做倒好好...好過唔知幾多隻online game...呢個係真既
但唔多玩家會留意
回復 支持 反對

價值觀唔同姐~
若然閣下與現時的ONLINE相比咁當然係差D啦!
我個人認為RS呢隻GAME 能夠比到我好多童年既回憶
回復 支持 反對

價值觀唔同姐~
若然閣下與現時的ONLINE相比咁當然係差D啦!
我個人認為RS呢隻GAME 能夠比到我好多童年既回憶
回復 支持 反對