樓主: leungmartin
收起左側

[綜合討論] 創造神(create-god)遺言

MAMS  咩事@@? 我係女皇
回復 支持 反對

不過我師父用神勇娘格死左我隻亞娘
真係一山還有一山高呢(佢只識神閃!)
突然見佢消失..然後自己扣血=3=

30秒..點都頂到既  不過一有死位  行血就無左一大忽姐

不過我倒是想試下沙虎有無能力斬我空機
我港服空機同國服空機比  國服的強100倍
唔知沙虎可唔可以斬死我呢?_?
回復 支持 反對

回復 41# 墨蛇君

仔細的不說,看頁2,有人大大隻字講明自已係kingxxxx去罵人,仲要係自已打唔勝果d,你話他有無問題?
回復 支持 反對

回復 42# kelu11

對沙虎有信心,只要係同等的點就可以打到
回復 支持 反對

其實...我覺得...不用在意他的言行~他一向都是口臭的@@
回復 支持 反對

回復 45# 墨蛇君

.....女皇殿啊....,口臭不是問題,但自大得認為自已天下無敵常勝將軍就好有問題,有一次好好笑的,同死女去試場(先睇後試果種),本來試得好地地,他亂入,講完一大輪之後就來打拙者,本來係去睇場的bug,點知他用補+火箭炮打拙者8lv空娘,由300幾血打到100都唔夠,之後叫他可唔可以有禮貌d唔好偷打都未睇完「我係無禮貌的,唔得啊?」,跟住一試場都未得就打,死女都未動手,好在有浮動,如果唔係死得,汁左拙者之後還話「空大曬啊?!我補都打勝你啦!」『結果2比1,對手零戰力下降』
唔係想老屈他,但一個唔多聽人提議,而且自把自為的人好危險,同時間.....他有見過沙虎咩?知他有幾勁咩?拙者相信,如果真係見到,一係被沙虎格死,再唔係就想汁他但被他反擊打到紅血
回復 支持 反對

king(ry 那種垃圾就別管了
這裡隨便一個人就能玩死他了(包括腦殘神)
話說MSMA 給你了關鍵字 有興趣查查看嗎w? (拖
回復 支持 反對

死十字你的頭像不是我給你的嗎wwwww?
話說我用炮真的是定點射擊
守據就全彈亂射 對覺空那對才測測位
反正 ...
s022335 發表於 5-9-2011 14:46

請勿炫耀自己在同人庫挖的東西。
雖然頭像是你給我,
我也用了超久w
回復 支持 反對

離晒題啦   :lol
回復 支持 反對

離晒題啦
white0001 發表於 5-9-2011 19:47

題是用來離的

請勿炫耀自己在同人庫挖的東西。
雖然頭像是你給我,
我也用了超久w
GP03G 發表於 5-9-2011 19:29

話說死十字
你何時產生了我只在同人庫找工口本的幻覺?
p網也能找到相關資料啊 (茶
找到書名要找書有多難www?
話說我還有其他找工口本的方式 (茶
一個紳士只去一個網站找工口本就失格了www (拖
回復 支持 反對