收起左側

[綜合討論] 停戰希望

cc10代就好好的聽,你不必回答,因為你講多錯多

當時周可是為了希望保你地呢d死小孩的低b新,而去罵拙者們

這個其實大家都應有共識,就是「d新仔遲小小都唔知上唔上,可必為其傷害故有團員?」
回復 支持 反對

就算係只上三日,佢都係我條靚,係我條靚我就會照佢。
唔係話邊個入得耐就邊個大,做得團長處事就要公平,
而唔係好似你用日子去分人,前兩日有人同我求情,叫我唔好殺你地,
我仲諗緊...點解我要殺你地= =a.....佢話聽哂我話,叫我唔打丈就得
我仲諗住算數啦...咁q偉大。
之後昨晚有朋友俾我睇個網,目標 江東之虎 @口@~
我先知有人要殺我喎 。 講真 你地唔搞咁多野 我都冇打算殺你地0.0
不過你既然想死  我都好樂意送你一程。
回復 支持 反對

你2個停得未呀
真係咁想打既
咪2個團自己組齊人
盟戰分勝負囉
回復 支持 反對

別好戰,別中下懷
回復 支持 反對

回復 12# 江東小霸王

周,拙者真的想講,你公平處理?拙者唔多覺,當日拙者可是教那個上了17日的新手,並無罵他甚麼,

若果要罵人懦夫,自已上場就不回頭不求補血,因此拙者不會這樣罵,但拙者相信你還未查明查清事實,就急急的的要拙者走

,而更加討厭的是,「無回盟條件」,也連理由都未聽過

好了,本來係唔多想再玩的,但總係想

「周雖然唔多喜歡拙者,但都係小罰,之後就收回拙者的」點知,哈

回盟條件就係「對櫻桃和那個新手道歉,並招回他們」,道歉早就做了,招回他們?不可能啊,是開玩笑也可以,但居然是真的

不論是誰,拙者都問了「可以幫拙者回盟嗎?」,居然就連鳳凰殿都只可以說「抱歉,要周同意」

都好,問周你了,真不好意思,聽到也回應,要拙者如何?

好了,你話上次拙者發了一張戰書,拙者也很記得,但理由為何?

就是因為周兄你威脅拙者的盟友,其中一個,係DHS(死亡女神)

死女同拙者稱不上很友好,但都算可以,你居然以「不vip你做條件來招你入盟」

當然啦,拙者雖然是不反對其做法,但你已經做了盟主,居然要去威脅他人

拙者招人,全都是用口術,人脈,運氣,就算像hin他不選派別,也不威脅,松鼠也是,櫻桃也是,BD1都是

未完
回復 支持 反對

條件我有開 小月都知,不過唔講你知係想等你自己反醒下。
唔通要我同你講 你錯咩 我先踢你? 有d野唔洗講出口,旁人睇到都唔舒服。
都係果句,江虎既出現係要做就一班戰士,要既唔係好打,要既係上進心同一個戰士要有既品行。
幾日就唔係人?
一個廚師開菜館,就算係總統想食都係要排隊,而唔係俾佢食先。

ps:江東虎係垃圾堆出來?咁睇怕輸俾江虎既連垃圾都不如。
回復 支持 反對

嘛 周叔 我是奧米
我以路人的身份來看吧
msma沒說過江虎是垃圾堆出來
不過那個cc(弟)倒是很討厭就是的了 (茶

順便補補說江虎垃圾應該是這位人兄
http://www.nakuz.com/bbs/space.php?uid=915661
嘛 不過江虎的強弱我就不說了
反正只是遊戲玩爽就好
雖然那個cc(弟)真的令人超不爽
其實cc(本體)也好不到那 (茶
補上本體自演 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4096420&extra=page%3D5&page=1
回復 支持 反對

我知道,所以ps那句是送給某君的。
那個cc弟也不明白我們江虎的本意...
唔係話人多就好,貴精不貴多,
唔係一定要勁,我要既第一點係唔怕輸。
之後點打都可以,只要你唔怕輸 ,你就會強大。
因為個個人都係由新手打到勁...當你自己係個玩左三日既人
我又咁對你,你又會點諗,係我既公會入邊 ,唔會有老屎忽呢樣野,無論係cb 一話係瑪奇。
回復 支持 反對

真心話是看人品
如果我開團做團長 要求的只有人品 (茶
人品好就算弱到吊車尾也照收
人品差送去垃圾堆肥區就好了
其實會玩工口game就代表人品差不到那 (拖
回復 支持 反對

回復 18# 江東小霸王

拙者都係叫他過來,他唔想練的,拙者都無逼過他,更無試過罵新手,拙者好尊重星野的一句,「新手,可教則教,可免罵則不罵」拙者其實現在也是點狗,也是新手,何以罵人?拙者係hkcb和hin等新手練習,最多是罵他「可以認真d嗎?唔好打10幾次都話要重來浪費我時間」
拙者不罵人的,因為拙者知道罵人不是有德的行為
回復 支持 反對