打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 停戰希望

連芋蟲都不如既廢渣(笑)
回復 支持 反對

唔死殺到人 唔有貢獻, 但都唔一定係負累,比起見人就殺既你 唔係更加係負累?
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做不到支援的隊友,不拿去擋彈還可以幹什麼?
我只是用盡我所能用的,打造出最好的結果而已。
回復 支持 反對

咁又係一個係後場既人  點會睇到我既存在  我唔會怪你既  
若果你講到魔女咁廢  你咪用你既能力係盟戰打死我地囉
勝者為王  敗者為寇
不過講句真  我排頭拎獎  多數都係死一隻
定係你見到個位唔係我 係其他人?

仲有 我覺得伍子琪係廢物囉
佢除左神閃  都唔佢有咩勁
伍子團同黑十字打都輸  我同你講事實
佢地係廢過港服時期
你拎住本黑暗兵法打戰術
我呢d小人物  真係點有得比
不過你/你的團友有無能力去實行你既戰術 就係另一回事喔
回復 支持 反對

唔死殺到人 唔有貢獻, 但都唔一定係負累,比起見人就殺既你 唔係更加係負累?
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:46

你係好似好有道理
你唔死  你d隊友幫你擋彈  死埋你個份
答案都係一9樣
將軍  你唔係拎住本黑暗兵法都唔知呀?
回復 支持 反對

無想到周居然不是和拙者同道
拙者發現cb很重要的一點,就是友軍救援,因為cost係共用,不救的話可能會一下陷入戰力危機
但你居然當他們做盾?無錯,cost換cost的戰法是很消極,但也不是把友軍當盾
回復 支持 反對

伍子都同我差唔多 咁伍子軍係唔係好廢?
一話你認為伍子轉左國服之後叫勁?
係既咁你好打有限,唔係伍子軍就多 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 20:31

睇到你d對白 我終於火起了
第一 由頭到尾 我一直都話左伍子團去左國服之後廢左好多
第二 你抽水係勁呀 但你只係識抽d血殘呀嘛 留番d多血既打你隊友 咪又係要輸
第三 你係咁有腦有戰術 你唔係連以上果點都諗唔到呀嘛  抽水都唔該你抽好d先講啦
路過
明明是芋蟲還那麼囂張
戰甚麼術,龜縮就龜縮吧
沒扣cost殺人是空機的美學?
簡單點來說即是抽水→即是 ...
mahiru 發表於 27-9-2011 22:25

抽水唔係唔好
抽水抽得好 只少可以拖住對方 比隊友集火打人
但佢只係識抽d血殘 變相汁人雞 仲要等人去打自己隊友
不是有你們這種衝去死cost換cost的人 ,我又何需這樣打。
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:41

你係夠勁既 你支援到你隊友 佢地狂衝都唔會死得多囉
呀top都成日衝去抽水啦
又唔見佢貢獻分低
佢只少唔係好似你咁 只識抽血殘  佢靠佢隻mb既火力 拖住d多血既比機會隊友去打其他人
只少係一隊人呢講 佢做既野比你有義意n倍 只少佢有能力番到呢搵我補血
拿隊友擋彈 怎不拿隊友支援? 做 ...
江東小霸王 發表於 27-9-2011 22:46

冇貢獻既人而經唔係幫到手
幫唔到手就已經係負累
你講到自己咁勁
咁點解你一定要隊友去支援你 你支援你隊友唔得既
無想到周居然不是和拙者同道
拙者發現cb很重要的一點,就是友軍救援,因為cost係共用,不救的話可能會一下 ...
NGLEO 發表於 27-9-2011 23:16

換分都要睇你換得值唔值
ct係共用 你冇義意出去換分就真係廢物
但你換分幫到隊友走既 隨時比你由隊友死既分仲低
唔救人 唔只係戰力危機 係成個場散哂
你自己諗下個團散哂會變成點
回復 支持 反對

回復 46# 噬神

神..多謝
回復 支持 反對

回復 47# NGLEO
只係講事實
佢睇野永遠只係自己角度去睇
從來唔諗下隊友
回復 支持 反對

停呀!!!罵嬴左边個勁有獎攞咩?內戰不如收拾D外國盟先la !!
回復 支持 反對

嘿...我正分 殺到人 唔扣分,佢地冇血都唔走,咁呢個世界要補機做咩?
噬神 你真係好膠,我連班死左既人既份都打埋,你可以怪我?唔好玩啦
唔怪得伍子軍真係廢啦,你d思想同你老頂d思想差幾皮喎。由港服我已經同你講
你現在仲只係一個停留係step1既人。
想問 你衝到上去 壓到條線,自己補給線長左,出機重生再返戰區時間耐左,呢d人叫勁喎 a_a
黑暗兵法 係指黑暗之後有光明,正常用既只係普通既戰術。唔明黑暗兵法就唔好亂講,唔係下下都黑暗。
幫到手就隊友,幫唔到手就肉盾,呢一點不嬲都係咁...
回復 支持 反對