打印 上一主題 下一主題
收起左側

白香港 ToKyo.東京奧伺服器 強勢回歸 24小時開放

大家好" 我唔係咩h20. 我只係cs一個玩家 7+4 我唸大家都識東京奧伺服器

依個Ser之前係一個 cs整插件好叻同埋好聰明既人整出黎

我地好都人都叫佢 kyo9

咁佢之前好叻 開過好多 場 魔獸.升級之類 我就係佢個場做admin 佢個場係我玩左咁多個 最中意  但唔知咩問題 佢就唔在開場 仲好似退出埋 cs1.6

如果佢仲係到就好!_! 好掛住佢:"  唔講佢D野啦 入正題

咁我自己就真係好中意佢個場 中意中意下 就唸到點解唔自己整?

因為佢退出個時就留左D插件

我就用佢留個D sma 整番佢D插件出黎 (sor 冇升級)

但有好多野都一樣

依個場有最新防外掛.防炸 玩家可以放心玩 仲有火影頭可以用tim

記住入到去 係~ 到打 bind f1 amx_menu < 就可以用火影頭之類 等等

依個場係24小時開放 我知冇h20咁好 但都同佢一樣 只係冇 rtd同埋升級

固定IP:14.198.7.245:27017 Vlan01..02都開到!!_!

全一般伺服器 10000fps以上"!

希望大定一齊入黎 回味下當年佢server玩既開心@_@    cs iD:7+4

想做admin可以加我msn 要識開場.做過admin 15歲以上
harman0208@hotmail.com

有意可pm我/話比我知個場有咩要整 多謝!!!!!!
回復

東京奧SERVER=.=好掛住你= =
可惜我唔用VLAN-,-
回復 支持 反對

看了再路过漂过

色图
回復 支持 反對

IP???
回復 支持 反對

喬狗仍在人間@@日日都同佢傾計..
你個ser我都有玩過..steam好似入唔到..
你個ser..降落傘d人周圍飛..又跌唔死..
有大跳..冇連跳..(真心一句..除左ser名有d似之外..都冇乜特別好回味)..
佢個ser名應該係 ToKyo.東京奧 香港升級伺服器 119.246.74.81:27017
回復 支持 反對

真係好神奇-3-
早一日(冇記錯)入去玩左陣就比人話外掛就比人ban左...
真心笑了-^-
回復 支持 反對

點解入完個ser單晒d插件 去其他ser會比BAC ban嫁! \ . /
回復 支持 反對