樓主: chankaming0822
收起左側

咩職最好

回復 10# 日行一貼

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=1
之前己有post
學者敗訴
回復

當蘿莉出埋另外一個1轉 秧師真係收P嫁啦= =
因為那是牧師+元素的化身/.\
我唸以後組隊 炮擊之星 機 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 01:42

如果妳咁講, 妳都可以收皮.0.
回復

如果妳咁講, 妳都可以收皮.0.
神人打手 發表於 26-11-2011 10:51

你都係姐=3=
你話學者定位同牧唔同 咁你知唔知學者定位係綜合所有能力-.-
回復

回復  日行一貼

之前己有post
學者敗訴
尐籽 發表於 26-11-2011 08:21

牧師仲要改勁天~我指官網出調查
回復

你都係姐=3=
你話學者定位同牧唔同 咁你知唔知學者定位係綜合所有能力-.- ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:03

0.0好聽啲咪妳咁講綜合所有能力。難聽咪樣樣野得半桶水。  其實學者主要定系位輸出/控場
回復

0.0好聽啲咪妳咁講綜合所有能力。難聽咪樣樣野得半桶水。  其實學者主要定系位輸出/控場 ...
神人打手 發表於 26-11-2011 11:06

咁你覺得佢係綜合所有能力定半桶水=.=
佢半桶水都咁勁
回復

咁你覺得佢係綜合所有能力定半桶水=.=
佢半桶水都咁勁
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:09

有幾勁?輸出? (冇元素 咁勁  控場? (又未去到魔導既水準 減傷?( 夠唔夠傭兵黎呀?

學者可以坦? 學者可以補血?

如果妳真系覺得 距勁到可以取代其他職呢啲咪系妳既愚見咯
回復

有幾勁?輸出? (冇元素 咁勁  控場? (又未去到魔導既水準 減傷?( 夠唔夠傭兵黎呀?

學者可以坦? 學者 ...
神人打手 發表於 26-11-2011 11:17

唔勁-,-? 輸出就冇元素直接咁打咁爽 你話d炮塔 唔勁-,-?
單刷巢穴 元素 學者邊個易d呀=.=
都唔知邊個愚見~
又講輸出 講肉盾丫笨=]
一定要輸出先勁@@?學者定位你都未搞清楚 你都識話佢係學者@@ 學者呀<<<轉職果果點講呀=]有話佢係超強火力咩=]
咁你有冇元素呀=] 同埋學者係控埸 好耶~比個good你 講輸出學者會比元素弱@@? 正囉輸出方面講0.0?
咁龍之谷一早係元素谷啦照你咁講=]
愚見@@?我唔跟你d愚蠢唸法就係愚見=]咩理論=]
oh 愚民呀 你地仲未明白學者會取替其他職的威脅v_v太冇警覺性
回復

唔勁-,-? 輸出就冇元素直接咁打咁爽 你話d炮塔 唔勁-,-?
單刷巢穴 元素 學者邊個易d呀=.=
都唔知邊 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:18

算喇。http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=1
妳自己慢慢睇   ( 妳玩過哂依家所有18職未呀  玩過妳就知之間既差距
回復

算喇。 ... p;extra=&page=1
妳自己慢慢睇   ( 妳玩過哂依家所有18職未呀  玩過妳就知之間既差距 ...
神人打手 發表於 26-11-2011 11:23

你貼條咩link出黎@@?
祭 劍聖 游俠冇玩過40lv~50lv的 其他都玩過@@
咁你玩過未呀@@?
我學者單刷緊巢穴果陣 我其他職明明高攻擊過學者 都冇學者咁易可以無死囉~
回復