樓主: chankaming0822
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咩職最好

你貼條咩link出黎@@?
祭 劍聖 游俠冇玩過40lv~50lv的 其他都玩過@@
咁你玩過未呀@@?
我學者單刷緊巢 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 11:26

自己拉番上11樓睇。 妳學者可以單刷巢快過其他職。只系妳有機械人,可以做到持續性既輸出, 我就系玩過先知距地既差距;P
回復

自己拉番上11樓睇。 妳學者可以單刷巢快過其他職。只系妳有機械人,可以做到持續性既輸出, 我就系玩 ...
神人打手 發表於 26-11-2011 11:30

你都識講有機蟹人=] 米勁囉^_^
你後輾一d低lv既巢穴就緊係元素快嫁啦@@ 但出一d勁d既巢穴 學者永遠都係最安全=.=
你打番d廢野緊係戰士哩d跑的快-.- 元素清怪快-.-開荒你睇下邊個勁d@@
劍聖元素得既學者都得0.0 同埋快的幾多-.-? 但學者做到既其他職未必做到 你都係50lv打番50lv先覺得快 又或者50lv打40lv
唔係既都係學者勁-.- 安全 威力又比牧職高=]
同埋你都識講學者係持續輸出0.0 當然唔係話佢冇信間輸出@@
但我用學者單刷深淵 絕對比好多職易囉-.-裝備仲要係差過其他職
你都知幾多8人學者 打龍=3= 會有咁既現象 其他職會唔會--?
睇黎總有一日 牧師都收p--
回復

睇黎你係唔明白 4隻學者果陣係幾咁勁
回復

回復

開荒職係4牧先岩0.0
回復

日行一貼 發表於 26-11-2011 11:41

我唔系話學者廢 ( 我只系想同妳講 有啲職業 系學者取代唔到
回復

我唔系話學者廢 ( 我只系想同妳講 有啲職業 系學者取代唔到
神人打手 發表於 26-11-2011 11:45

咁我都唔想學者係最勁 不過如果所講果D鍊金技能真既話就一定取替埋牧+元素
因為宜+學者炮取替了箭神鴨和機蟹人代左戰士
炮塔+炸彈=代左唔少輸出 魔道更加自動比放棄唔洗取替--
回復

回復 26# 神人打手

話說你其實玩過幾多職0.0?有冇貼子睇下0.0
回復

回復  神人打手

話說你其實玩過幾多職0.0?有冇貼子睇下0.0
日行一貼 發表於 29-11-2011 03:05

其實大部分既職我都玩過下 ( 唔系好勁0.0。

主職 玩聖騎士 " 版主都有叫過我發戈帖分享下 ,不過我就覺得有啲煩 所以 冇開到
回復

咁我都唔想學者係最勁 不過如果所講果D鍊金技能真既話就一定取替埋牧+元素
因為宜+學者炮取替了箭神 ...
日行一貼 發表於 26-11-2011 12:16

其實你自己都識講
橘子 (原廠?)刻意令元素現時勁遲下會下修返

咁你又確定蘿莉日後唔會弱勢返?.?
回復