收起左側

[綜合討論] 呢隻GAME好食錢

你地覺唔覺
回復

連消費意慾都激發唔起既game好極有限
要比食錢也比不過sd
前排d人為左部"並沒有必需性" "遲早會平民化"既ss突自
仍然出成7000幾蚊
食唔食錢完全見人見志...
你肯附出自然有收穫
無話一定要食你現金
全身傳裝既人一定係hkd戰士?
我可以好肯定地說不是
只會吵無錢咩都做唔到既人  比佢用埋hkd都成不了二線戰力
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

所以我都唔想玩
回復 支持 反對

講真
唔用hkd難唔難勁  真係完全睇你地耐性
我自己都係無咩耐性既人 經常因為心急搞到蝕錢
收野永遠都收高過市價  (我運氣很差 收什麼 就什麼升價
玩左3年 全盛期時都起碼有 2張+14 1張+13  傳劍傳弩神甲

但硬要同hkd戰士比係無得比
我全盛期時既財產可能佢地用hkd一瞬間就超過了
但唔用hkd"真的"唔代表一定會比用hkd廢
nos裡強不強 唔係睇hkd用得多少
而係睇盾效同運氣  e兩樣比再多hkd都買唔到
你盾效廢過人  只要係傳戰  爆擊點都會痛  多爆幾下殺到盾比你好既人唔出奇
然後盾效就係你平均戰力   當然愈比人好對自己愈有利

傳裝你自己沖又好  跟團抽又好  儲防爆買又好  總會搞得到手
傳戰就一定係自己打既比較好  無人會放稀有靚盾
卡既話  你盾夠好  就算+11打+14都唔會差太大

傳裝  傳戰 +11或以上既卡
0hkd要達成這3條件 確實要比較長既時間
但要達成並不困難啊......完全耐性問題
回復 支持 反對

放棄呢個game吧-.-食錢又多人昆野(其他game都冇咁多)本人放棄了
回復 支持 反對

慢慢挽都得JA
回復 支持 反對