查看: 14100|回復: 71
打印 上一主題 下一主題
收起左側

你們覺得龍之谷最後的結果是????

我曾經玩過數隻由橘子所代理的遊戲,令我印象深刻有以下幾個

巨商,係我玩咁多遊戲玩得好耐的一個,玩左佢四年,就斷線斷左兩年幾就放棄,曾經有一段時間的玩家係越來越少,但最後佢都無事家下仲有大把人玩,真係奇蹟出現咁到可以起死回生

HP,係我玩幾隻槍GAME覺得最好玩的,但最後汁粒前幾年瘋狂斷線,整到由原本3個SER的人數可以滿爆變成連1個SER滿爆都十分難見,可以講係除非係奇蹟出現先會見到,如果唔汁粒既話我估我自己仲係度玩緊,不過可惜汁左粒

DNF,我玩得最多錢既GAME,玩到6個人物60級,玩左成皮野,之後等左成半年都唔更新,外掛猖狂,斷線瘋狂,最後都唔玩,橘子仲要放任係度,咁好既GAME咁就比人收左皮,我後悔玩左港台版,我一早玩日版或者國內版既就唔洗送左成皮野比黑橘

DNF的情況係我覺得龍谷最有可能出現的情況,我覺得DNF既好玩程度不低於龍谷太多,但連DNF咁既GAME都比橘子收左皮

我覺得龍谷仲有將來的機率真係好低。。。雖然斷線情況仲未超過以上我所講既3隻GAME既情況

仲有我覺得做得橘子既員工一定係看過李宗吾先生既《黑厚學》呢本書,入面有教人 心黑”要黑如煤炭”  臉皮厚”要厚如城

如果唔係點解橘子仲可以生存到家下,就係每個員工都夠黑心臉皮厚,如果唔係點解每次打電話同EMAIL去到得個吉

只會回答一點普通既問題,斷線等等問題會推比第二個或者唔答之類

最後呢個只係統計我只係想知大家對龍谷仲有沒將來既,以上所講既都可以當沒見過,希望版主唔好關我帖
單選投票, 共有 156 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

其實有部份原因唔關橘子事既.....
回復

回復 2# jimmg12

咁有邊D係唔關佢事==?我想知道...廢是罵錯地方就唔好@@
回復

回復  jimmg12

咁有邊D係唔關佢事==?我想知道...廢是罵錯地方就唔好@@
Cloris 發表於 23-1-2012 20:43

D幣商係咁用脫機掛刷金,SER既負荷自然大左
斷線背後的成果...
金價終於由200蚊=1萬金去到130-140蚊=1萬金

斷線越強,金跌得越快 ...
jimmg12 發表於 20-1-2012 18:02
回復

回復 4# jimmg12

但係橘子有責任去對付幣商==
回復

回復  jimmg12

但係橘子有責任去對付幣商==
Cloris 發表於 23-1-2012 21:10

但問題係佢捉極都捉唔晒

好似IPHONE既JB咁,APPLE封完一個漏洞轉個頭又有個漏洞比人JB到

佢之前都成功過,有一排少左好多斷線,但金價暴升
回復

回復 6# jimmg12

雖然我都好憎幣商,就係因為佢地同橘子一剩係識搵錢,比橘子更黑人憎所以我從來都唔會同幣商買錢

我情願同一D玩家買仲好,可能沒佢地賣得咁多,有部分都唔係用外掛賺黎,又平過佢地,雖然會有點風險...

但點解之前就成功家下又失敗==(可能我問錯人><
回復

回復  jimmg12

雖然我都好憎幣商,就係因為佢地同橘子一剩係識搵錢,比橘子更黑人憎所以我從來都唔 ...
Cloris 發表於 23-1-2012 21:50

正如上面所講,封完一個漏洞又會搵到另一個漏洞繼續做同一樣野
回復

橘子會整好條線路問題,斷線等情況出現越來越少,只會越做越好
有存在可能性?
不如刪呢一個選擇;D
回復

回復 9# 尐籽

呢個只不過係假設性既選擇
回復