樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] tom激怒了gm

我都入唔到br限制埸,我就用我部雙40去針殺他們
leungmartin 發表於 26-2-2012 09:38

呢位先生仲係認為數值就是一切
回復 支持 反對

你試下打一場同時對付幾隻eris同幾隻resha啦
用空機? 你估我唔識?
用VE  飛飛下見到敵人..射9佢  無boost  落地 俾兩隻eris隱形後偷
斬撚到變叉燒
第二隻VE 又係落地 同一死法
唔好問我點解唔開 飛行大絕  樹俾d濕鳩隊友打撚哂  仲有一點就係對面隊壓左我方重生點  大絕行bar又未儲滿
點撚開大絕?
第三隻亞娘 飛去敵後場  想殺下肥肉
哇  隻撚隻resha開哂盾  肥肉又有盾  打撚毛咩

結果一場三分鐘都唔洗就完場  我都預計到隻game好快收皮
結論台服都係唔洗玩  反正都會出個兩隻撚野

ps:垃圾樂古竟然粗口都唔講得?

片.......奉旨拍俾你睇咩  你估你係邊撚位
回復 支持 反對

你試下打一場同時對付幾隻eris同幾隻resha啦
用空機? 你估我唔識?
用VE  飛飛下見到敵人..射9佢  無boost   ...
kelu11 發表於 26-2-2012 15:02

台服我好忍手唔再課金,新年錢都就用完
   我等台服出呢2個CB終結者,就系重返瑪奇的時候
   不過我都想系呢2隻野出之前盡情咁玩=D
  PS:我開樂古ac咁耐,依家先知樂古唔俾講粗口
回復 支持 反對

有無禁强,難道cb未來一片黑暗
回復 支持 反對

台服我好忍手唔再課金,新年錢都就用完
   我等台服出呢2個CB終結者,就系重返瑪奇的時候
   不過我都 ...
戰虎 發表於 26-2-2012 15:52

講句  尸吊 人尔  土丿匕 母  之後全部野唔見哂= =
回復 支持 反對

有無禁强,難道cb未來一片黑暗
leungmartin 發表於 26-2-2012 16:22

叫你去無限制場打下啦  仲要一堆敵人用先會體驗到
回復 支持 反對

mmmmm...
首先我不否認top講的東西
rouche mialy的確好強
但是也不是無法子的
本人雖不是強
但是rouche mialy我也有
弱點也不是沒有
正如神兄言
rouche mialy系屈
但是rouche對格性能不太好
基本上打得中她得可以了
(player的技術另計)
mialy基本上入到近程就可以了
打法和打值雷同
又或者用top那架liliEVE斗片lor
(以上本人意見,如說錯了請top,神兄賜教)
ZERO二人的確恐怖
(試過拿VF片祭zero,得左><)
(K龍片黑zero,得左><)
但方法一定有
以前人地話VF勁
衣家?......www

以上全個人見解,望糾正
回復 支持 反對

mmmmm...
首先我不否認top講的東西
rouche mialy的確好強
但是也不是無法子的
本人雖不是強
但是rouche mia ...
plk111 發表於 26-2-2012 21:29

e乜春ve   一個開盾同你硬擋  一個隱形  你lock都無得lock
eve最勁係佢個3段砲  lock都lock唔到  打撚?
(有人話  eris開翼盾硬食eve一野3段砲都係扣31)   

至於VE....班粉皮開盾(你打佢唔入)
掟大波波  強制空中硬值1.5秒  封主武  持續爆炸性傷害
你只有兩個結果
1.  繼續飛  但resha用追蹤光束兵器打你/再掟大波波
2.  硬值落地  eris已經下面接應了  後面都唔洗講
又或者你空機有霸體可以走得甩既
我只係講全場得兩隻乍........當敵隊係有一堆,恭喜!你可以換機了

陸跳  resha掟大波波  無了  強制空中硬值1.5秒  封主武  持續爆炸性傷害
resha & eris 可以直衝斬鳩你了  又可以換機

陸格   佢地都有技封副武  無得用格既格機等於咩?
自己諗

砲機(高wlk/fly)  有強雷   可以睇eris隱形  可以走位  
但人地兩隻或已上  你都係走唔到
唔信?  一隻兇鳩你...逼你走  另一隻等你無boost落地
-完-

係...方法一定有  你唔怕負分  心口有個勇字  的確仲有得玩
不過隻game係一面倒  零式 機娘 鬥 零式 機娘
廚鬥廚  無聊  

之前一堆廚機  要打仲有方法打
eve高攻  但超弱防
亞娘係煩  但快無彈  同埋砲機有得打(技術好)
VE同亞娘一樣

呢兩隻.....唉

最撚簡單地講  一係就唔好入點玩cb  一係就等佢出呢兩隻新機
否則就係倒錢入海
回復 支持 反對

回復 18# kelu11

發揮本神本領
一個字「逃」
追不到掛那就不會負分
回復 支持 反對

回復 4# kelu11

你怕?
回復 支持 反對