打印 上一主題 下一主題
收起左側

[香港] [拉打拎]DECADE(帝騎)港版OP FULL出左啦~

個SER我同朋友開的,我朋友個SER起左太多野因而唔換1.2.3版(換左版D SAVE會DEL曬) ...
kissopen222 發表於 12-3-2012 20:55

我都冇升,,因為冇乜server升左1.2.3
但有D 1.2.3 server又想玩 T^T 但依家自己長玩果個係1.1
回復 支持 反對

我都冇升,,因為冇乜server升左1.2.3
但有D 1.2.3 server又想玩 T^T 但依家自己長玩果個係1.1 ...
yu23416187 發表於 12-3-2012 21:38

1.2.3 有貓 好似仲有老虎(呢個唔肯定)  聽講連大自然都優化左小小..

1.2
回復 支持 反對

其實個Full OP都唔錯,個人認為Decade結局雖然爛尾,但的確幾好睇,但係,TVB進度講真係好慢= =,亦都希望Bandai張W果名譯好D,仲有中文op唔好整到佢咁差啦!!!!!!!!!
回復 支持 反對

如果你係由第1作開始睇你就會覺得平成系除左kuuga同agito都唔似rider
生物 發表於 12-3-2012 19:47

kuuga太舊啦,搵唔到清既片源
agito好好彩,之前KRL重製左個版本,我睇左
不過個大佬未免太廢...比shining form一下就踢死左
回復 支持 反對

kuuga太舊啦,搵唔到清既片源
agito好好彩,之前KRL重製左個版本,我睇左
不過個大佬未免太廢...比shining f ...
Mr魂 發表於 13-3-2012 12:31

反正平成係大佬除左0號同Joker都係一開始佔盡上風但係中一個必殺技就領便當
就kabuto個boss命硬D,要用2次必殺技先打得死
回復 支持 反對

都OK啦~
回復 支持 反對

我最鍾意就係kabuto同埋faiz,faiz大結局都好架,可惜,木場最終都要死,仲有kabuto果隻boss 用類似一條蔓藤咁既嘢黎插Gatack一嘢果下,仲以為佢死,如果佢死埋,kabuto呢套幪面超人就變得更悲慘
回復 支持 反對

首歌係中文版都算OK
回復 支持 反對