打印 上一主題 下一主題
收起左側

『絕技樂鬥挑戰賽』比賽規則

一般玩家咁介意禁槍
不如直接講出有咩槍可以用啦
例如基本槍,akm4,deagle,b41,awp
你知cso禁槍閒閒地幾十把
回復 支持 反對

我唔按錄影~~點比DEMO你呀=.=""別玩我吧.....   我都說入到場按錄影後再抽10秒時間看影像(是否32BIT ...
勤少~ 發表於 2012-4-8 15:32

之前官方唔係要大家交demo
係要大家開著Fraps果d錄影軟件 全程錄影

如果參賽者提交demo
那又有甚麼方法 可以讓參賽者證明自己用32bit/是否沒有滾輪小跳

不過
話事權係係官方度 我只係插把嘴入離討論下姐
回復 支持 反對

期待可以做記者.......
回復 支持 反對

沒有硬性規定16BIT及32BIT
官方建議使用32BIT作賽
今次比賽沒有規定不可以使用SLIENT RUN/滾輪小跳/小跳等 ...
橘師兄 發表於 6-4-2012 00:24

笑死我
CSO搞既比賽已經少 依家連質素都下降埋

16BIT都俾 小跳都俾
呢個比賽點叫人認同
回復 支持 反對

我唔按錄影~~點比DEMO你呀=.=""別玩我吧.....   我都說入到場按錄影後再抽10秒時間看影像(是否32BIT ...
勤少~ 發表於 8-4-2012 15:32

CSO DEMO係錄唔到設定的...只係GAME入面既畫面
回復 支持 反對

連狙都比用?
回復 支持 反對

笑死我
CSO搞既比賽已經少 依家連質素都下降埋

16BIT都俾 小跳都俾
呢個比賽點叫人認同 ...
om2 發表於 9-4-2012 06:41

咁容易笑既你...以往所有比賽都唔俾做既事,依加突然話俾...
好明顯有d野啦....到低係d咩我唔知
但我唔相信無啦啦做緊既野突然間改變左係無原因

如果係因為16bit,小跳 呢樣野
而令到emo/你地軍團唔參加,支持呢個官方搞既比賽
我只會覺得可惜,而唔係呢個比賽有問題
回復 支持 反對

咁容易笑既你...以往所有比賽都唔俾做既事,依加突然話俾...
好明顯有d野啦....到低係d咩我唔知
但我 ...
godofzero 發表於 9-4-2012 17:02

你都講5出系咩原因啦- -人地ENNO都系想個比賽專業D,公平D

人地提出意見姐,有缺憾就要改架啦
難道有一次可以比所有團都開心認同的比賽都無就會很好? =
回復 支持 反對

你都講5出系咩原因啦- -人地ENNO都系想個比賽專業D,公平D

人地提出意見姐,有缺憾就要改架啦
難道有一次可以比所有團都開心認同的比賽都無就會很好? =
邪丁 發表於 9-4-2012 21:11

ya,我唔係官方我緊係唔知真正原因係乜我明白佢原意係好,只係講緊人地唔咁樣做一定有佢既原因..

難道有一次可以比所有團都開心認同的比賽都無就會很好? <<==算了吧....lol 講黎曬gas
回復 支持 反對

mousewheel 小跳都咪話易睇
回復 支持 反對