打印 上一主題 下一主題
收起左側

岩岩邊個開掛@_@?

依家D人郁D話人掛,重要講到似層層咁,邊段邊段係,真攪笑
回復 支持 反對

都係個句...見人見智喇
回復 支持 反對

依家D人郁D話人掛,重要講到似層層咁,邊段邊段係,真攪笑
roompklee 發表於 21-4-2012 22:53

WOW,依你所見,應當如何?還請賜教
回復 支持 反對

依家啲人成日笑,講野以為自己好型咁,又要威又要戴頭盔,仲要成日扣帽子,唔知自己夠秤未
回復 支持 反對

回復 40# lJK一KiddInGl 你又咪係果D街場神手,一世只係生活係街場上
回復 支持 反對

回復 50# Killer104 (我唔係幫佢) 咁可能傾計鐵門PLAN,咁佢可能一路講(佢PLANNER)鐵門PLAN,3鐵門黃房,2正門,咁佢講緊既時候,唔注重準心...所以咪咁
回復 支持 反對

一早全Fraps錄,想嘈都無得嘈;P
回復 支持 反對

回復  Killer104 (我唔係幫佢) 咁可能傾計鐵門PLAN,咁佢可能一路講(佢PLANNER)鐵門PLAN,3鐵門黃房,2正門,咁 ...
louis619 發表於 22-4-2012 00:13

你講多次佢d teammate行緊去alley架喎
你呢個可能性極度低囉
同埋d步伐咁古怪........
回復 支持 反對

一早全Fraps錄,想嘈都無得嘈
roompklee 發表於 22-4-2012 00:21

講埋啲無可能既野係度傻笑派膠
回復 支持 反對

姐係各位以後 聽聲記得望住達地~ 如果唔係就變透視了~
全場博緊火 聽緊邊d槍聲自己友 邊d槍聲敵人
準備推鐵門同驚凸槍頭的 動作~ ok?
洗唔洗諗得咁神奇~ 姐係唔好咁鬼無聊啦~
 唔通要好似打豬仔果隊d人咁 專登reconnect 扮斷線咩
咁樣有咩意思?一係都睇得出就贏同輸都比人講到臭啦~
我就無意思玩外掛囉唔該~ 仲有唔好用d小學雞sense去分析呢d 動作得唔得?
其他槍聲 博火 鐵門都會容易有人推門諗住入C點夾人架喇
我咁岩真係行後左驚凸槍頭姐~
wt the analyse from your sense? kidding yourself?
姐係 清者自清 果時 自己知天知地知~ 就個個睇住你地班神sense分析出1d唔係外掛既野變成外掛既事實~
証明緊d乜? 証明緊自己分析錯誤 仲當自己professtional?有料?

---
我係到加多句啦~
 你地覺得自己分析得岩我就唔多講~ 不過諗下自己點樣 魚 緊~ 講d無價值既說話~
做d懶有價值既分析為乜? 為左証明自己既 經驗?但事實就侮辱緊自己~ 因為你分析 無1樣野係岩~
回復 支持 反對