樓主: jason121896
打印 上一主題 下一主題
收起左側

(轉)關於今次絕技樂的比賽有可能有外掛一事

由於係CSO比賽,用CSO既槍當然無問題,強烈推薦用神槍<支持
最憎d人係cso話人用9槍
回復 支持 反對

回復  LibRa甘

贏咗都禁,輸咗重得掂,不如再私片,全Fraps錄,再擺上樂古啦! ...
roompklee 發表於 21-4-2012 21:20

懷疑緊某某人係唔係某某團既人;P
回復 支持 反對

呢下可以當-6 咁岩佢一彈,就有人爆玻璃但係鐵門真係唔簡單啦
Killer104 發表於 21-4-2012 20:38

鐵門果度唔好意思我都覺得唔簡單:lol
仲有之後右槽邊避閃,第1粒聽到聲冇避又真係唔中
第2粒有聲先避但係又真係半白到佢喎,問題係2粒都畫面睇唔到,又真係唔簡單
同埋佢take人好多位都真係好岩timing
佢做得太多巧合,我好想拎佢demo黎睇
回復 支持 反對

由於係CSO比賽,用CSO既槍當然無問題,強烈推薦用神槍
mistdance嵐舞 發表於 21-4-2012 22:21

呢次比賽都少人用"神槍"最多都係見到d金勳重狙 m200 白金呢d
回復 支持 反對

回復  LibRa甘

贏咗都禁,輸咗重得掂,不如再私片,全Fraps錄,再擺上樂古啦! ...
roompklee 發表於 21-4-2012 21:20

呢d唔關輸贏事"如果"佢係開掛既話,咁就應該受到制裁
我地而家係重唔同角度去分析個一part有咩唔合理既地方從而估計佢係5係開掛,同輸同贏無關係的
回復 支持 反對

鐵門果度唔好意思我都覺得唔簡單
仲有之後右槽邊避閃,第1粒聽到聲冇避又真係唔中
第2粒有聲先 ...
o9son 發表於 22-4-2012 05:26

話說我開x0.5速黎睇最後帝魂跳樓梯個下,係早過爆玻璃的@.@
佢係(下意識)向下望再跳落去,咁岩一望完就爆玻璃
PERFECT TIME MATCHING
回復 支持 反對

話說我開x0.5速黎睇最後帝魂跳樓梯個下,係早過爆玻璃的@.@
佢係(下意識)向下望再跳落去,咁岩一望完 ...
Killer104 發表於 22-4-2012 12:13

其實fake ladder現象真係成日有實有得拗,我唔係幫住佢
不過尼個位都尚算正常,只不過係太巧合
但係場比賽太多巧合同d奇怪瞄點:lol
回復 支持 反對

其實fake ladder現象真係成日有實有得拗,我唔係幫住佢
不過尼個位都尚算正常,只不過係太巧合
但係場 ...
o9son 發表於 22-4-2012 14:36

+1+1
回復 支持 反對

其實呢個帖應該去比賽討論區
回復 支持 反對