查看: 2779|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Android] @_@123 台一問-.-

關閉 [複製鏈接]

我諗住出部HTC ONE XL  但係計極都唔係幾明佢D PLAN點計錢
我想問下123 ONE XL係咪0機價0預繳@@?
我想要無限上網的 我想問邊個台最平~? THX~!
仲有另外一個問題 邊個台上網會較穩定同唔會斷@_@? 唔想成日收吾到= =
回復

0機價講就好聽...
其實就每個月"回贈"送部機既機價俾你

要平上網就電訊數碼 佢行CSL條線 不過就鎖速 正常上網都無開題
不過上樂古就差D 因為鎖速關係
CSL上網質素絕對有保證 不過價錢就..
回復 支持 反對

回復 2# _山窮水盡.

咁0機價姐係平吾平- -? csl 係邊度上台? @@價錢?$ 無限上網既話
回復 支持 反對

回復  _山窮水盡.

咁0機價姐係平吾平- -? csl 係邊度上台? @@價錢?$ 無限上網既話 ...
乂痴靜b乂 發表於 23-5-2012 21:52

見人見智喇
其實同將一部機用原價分期付款差唔多

無限上網出機walk in就得
企街通常普通plan

出呢部既話都要睇番你用4G定3G
呢個就lte plan

不過呢個價錢仲未可以作準
仲有行政費等等既雜費

預繳通俾500/1000 之後每個月喺帳單俾番你

我都用緊CSL無限plan 我月費41x
不過有時唔知點解收多咗我
回復 支持 反對

0機價講就好聽...
其實就每個月"回贈"送部機既機價俾你

要平上網就電訊數碼 佢行CSL條線 不過就鎖速 正常 ...
_山窮水盡. 發表於 23-5-2012 21:48

路過一問:新世界同電訊數碼有冇分別?
回復 支持 反對

路過一問:新世界同電訊數碼有冇分別?
刺客先生 發表於 23-5-2012 22:09

同一間野 唔同叫法
回復 支持 反對

回復 4# _山窮水盡.

唔明佢個優惠價係點 ... 8xx / 0? 姐係點@@ 洗吾洗預繳? 聽人講好似話用信用卡係可以0預繳係唔係-_-
   我都係唔識計筆數姐係如果我要無限上網plan 每個月要俾4xx?  我見d人@@2xx可以無限上網
回復 支持 反對

回復  _山窮水盡.

唔明佢個優惠價係點 ... 8xx / 0? 姐係點@@ 洗吾洗預繳? 聽人講好似話用信用卡係可 ...
乂痴靜b乂 發表於 23-5-2012 22:18

個優惠價講緊部機幾錢...
plan1要俾8xx for部機 plan2=9機價

有信用卡都唔一定免預繳
要睇機種
回復 支持 反對

回復 8# _山窮水盡.

姐係plan 1俾佐8xx 就有部機+每個月要俾番2xx 係唔係無限上網? / plan 2 係舊機價 姐係用舊機上台優惠?整係每個月俾4xx?
咁樣既話好似plan 1平d-.-~!
回復 支持 反對

回復  _山窮水盡.

姐係plan 1俾佐8xx 就有部機+每個月要俾番2xx 係唔係無限上網? / plan 2 係舊機價  ...
乂痴靜b乂 發表於 23-5-2012 22:28

267呢個plan得800mb數據 419就無限上

267 同 419都會俾部機你
回復 支持 反對