打印 上一主題 下一主題
收起左側

[一般討論] 近排既Samsung機一問~

關閉 [複製鏈接]
我覺得s2最好,性能黎講比較平均
note同佢d功能咪又係差唔多,係個mon大之嘛
所以我唔會比錢買note,最多見有game玩先去玩下
回復 支持 反對

回復 11# kancheukkei

有咩game呀?而家仲有冇得玩?可唔可以send俾我?thx
回復 支持 反對

而家好似仲有~我send俾你自己去睇下
link
回復 支持 反對

回復 13# kancheukkei

呢隻我都玩過wor!點解而家唔洗玩直接有得拎禮物?
回復 支持 反對

加多小小買GN
回復 支持 反對

Note 水貨 .. 近期必選
回復 支持 反對

回復 16# EY3P

Note 1定炸過Nexus,仲要水貨都1定貴過NEXUS lor.
回復 支持 反對

回復  EY3P

Note 1定炸過Nexus,仲要水貨都1定貴過NEXUS lor.
情風 發表於 29-5-2012 21:02

何出此言 ??"   屏幕上 .. Note 完勝 .:L
回復 支持 反對

何出此言 ??"   屏幕上 .. Note 完勝 .
EY3P 發表於 29-5-2012 21:17

note個mon除左大左有d咩勁左?. 同1塊mon 泥+woo.
    ppi仲低左tim woo.
回復 支持 反對

note個mon除左大左有d咩勁左?. 同1塊mon 泥+woo.
    ppi仲低左tim woo.
情風 發表於 29-5-2012 21:25

Nexus 1.2 Ghz  Note 1.4 Ghz (以原生作準
             NFC               支援 S-Pen
             1750 mAh       2500mAh
                 500萬像素          800萬像素
                 130萬像素          200萬像素
                                          * Note 支援換電 / Filp Cover
回復 支持 反對