查看: 25597|回復: 27
收起左側

[教程心得] 手機價格查詢

會員會否希望知道心水手機價格,所以這裡會為會員提供你們心水機型的價格
只要打出你們想查詢的機型,
我會儘快為你們解答~

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
最後武士wd + 1 thx

查看全部評分

回復

IP4S 16GB & 32GB 行貨
Galaxy note 行貨
HTC One s 行貨
Xperia P 行貨&水貨
Xperia S 行貨
Galaxy Nexus 日水+邊度有貨?
回復 支持 反對

回復 2# 最後武士wd

IP4S 16GB 行貨: $5,488
        32GB 行貨: $5,888

Galaxy note 行貨: $5,598

HTC One s 行貨: $4,698

Xperia P 行貨: $3,798
              水貨: 有待查詢

Xperia S 行貨: $4,398

Galaxy Nexus 日水: 要去先達等等問下先得
回復 支持 反對

回復  最後武士wd

...
黑夜舞魂 發表於 23-7-2012 13:33

note都就快出note 2都唔降價,唔知有冇傻仔去買呢? sosad.gif
回復 支持 反對

回復 4# 最後武士wd

唔知會唔會插勁多o,o我個fd之前打算s3出左s2會勁降, 點知無點跌@.@
回復 支持 反對

回復  最後武士wd

唔知會唔會插勁多o,o我個fd之前打算s3出左s2會勁降, 點知無點跌@.@ ...
黑夜舞魂 發表於 23-7-2012 13:38

s2好似都仲係$3700,插左$500差唔多,
但出note 2既話,note應該降到去$4500
回復 支持 反對

遊客,本帖隱藏的內容需要積分高於 99999999 才可瀏覽,您當前積分為 0
回復 支持 反對

回復 7# _山窮水盡.

點解既@0@but whatever ok thx~
回復 支持 反對

回復  _山窮水盡.

點解既@0@but whatever ok thx~
黑夜舞魂 發表於 24-7-2012 10:24

我要mark番低= =
不過呢家我睇到就ok喇
回復 支持 反對

回復  最後武士wd

...
黑夜舞魂 發表於 23-7-2012 13:33

One S行貨宜家好似4498

http://www.fortress.com.hk/fortress/jsp/sys/Sf_render.jsp?hf_s_id=FT11&hf_srv_id=Pv_fpdt_dtl&hf_rand=1188292820&hs_from_srv_id=Pv_fpdt_list&hs_srch_keywd=&hs_pdt_id=AHTCONESBK
回復 支持 反對