收起左側

[GF/DM] [GFDM x jubeat][大夏祭][純分享] 今日的個人狀況

關閉 [複製鏈接]
今天意外收獲~
enttyes 發表於 2012/8/4 01:06

你可以去買六合彩了
定係你有朋友開左你R佢?定係你開左?

我琴晚去玩...
我叫個機友幫我do卡開歌(結他)..
點知佢話我張卡do吾到...我自己試又係咁...但鼓機又do到喎. ...
yanho123 發表於 2012/8/4 08:07

我都遇過呢d情況
不過我果陣行開一陣 返黎再嘟就ok了
如果你下次都仲嘟唔到既話...建議你換過張卡過data吧

Btw  今日玩Excelsior Dive ( REG-G ) Clear左..  雖然係拎c..

但係覺得Excelsior Dive ( REG-G )  都幾易下..

起碼唔洗exp or above 個d  要loop 個段要轉手既 10 幾次...
hosum2007 發表於 2012/8/4 01:15

未玩過REG 兩個譜都未
可能因為係V8有陰影所以未敢玩(V8兩個ADV譜都痴線既 好詐稱
btw講起轉手 我其實唔太熟轉手
單色轉手還可 但係一轉掣果陣就好大機會甩
就算4粒4粒都係好易甩
回復 支持 反對

你可以去買六合彩了

我都遇過呢d情況
不過我果陣行開一陣 返黎再嘟 ...
Torchic╳小火雞 發表於 4-8-2012 08:49

其實張卡係8達通黎...但都do到鼓機同jubeat...正係結他吾得=[
如果下次再去do吾到既話係吾係要放棄??
仲有點解個鼓機果行冇燈籠??都打左一鋪架啦啵
回復 支持 反對

八達通卡既話 咁就...嗯...
嘟落XG果陣會比較麻煩
唔係話一定唔得 不過好多時都會唔得 唔知點解
下次都do唔到 我諗一係放棄 一係將data轉落去一張新既e-pass算

另外點解鼓機冇燈籠...
你首先要肯定你係咪真係用同一張卡黎玩先
(即係唔會用一張卡打jubeat 用另一張卡打DM

如果你肯定到係同一張卡既話
咁我諗到既原因...一係你睇錯
一係mk88斷左線(mk88算係成日斷線既機鋪黎

我都幫你唔到(茶
回復 支持 反對

手機無上網真係慘==  就算玩左D野都要番屋企開先得
回復 支持 反對

下..唔係掛 發表於 4-8-2012 13:55

就算有得上網,上得慢都幾頭痛呢....
回復 支持 反對

下..唔係掛 發表於 2012/8/4 13:55

我就好彩手機有wifi 仲要連到PCCW
出去搵個電話亭就上得網

==================================

正所謂呢...
有d人會先處理d自己討厭既野,然後先會慢慢享受自己鐘意既野。

我唔係太鐘意GF所以就先集中玩GF好了
好 聽日真係要一日玩一set(呢句說話都唔知講左幾多次
回復 支持 反對

回復 56# Torchic╳小火雞

HAHA..GF DM我都係KEEP住一日一次呢
今日同個FD係VZ打,我而家GF DM先8盞燈..
最快聽日先開左第3首..

用得最多$反而是Rb-_-
然後去銀星玩Jubeat,半日都係$100內

話說我地見到隔離有個玩家,3 TUNES一連抽到 Plum, Riot and Color 同埋 Double Impact,,
很羨慕呢...
回復 支持 反對

我剩係知我有好多朋友抽到Plum

嘛 所以我繼續玩頭幾首歌去推分好了
回復 支持 反對

回復  Torchic╳小火雞

HAHA..GF DM我都係KEEP住一日一次呢
今日同個FD係VZ打,我而家GF DM先8盞燈..
最快 ...
Leaf~A 發表於 5/8/2012 00:11

小弟正開第4首....
回復 支持 反對

[quote]你可以去買六合彩了

我身邊得一個朋友熟jubeat,
    佢開緊第四首...
    So冇可能r到...
    我呢啲窮等人家邊有咁多錢...
    真係咁岩random抽到@@
回復 支持 反對