打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] KONAMI Arcade Championship 2012(更新20121023)

關閉 [複製鏈接]
我已經報左Rb、GF、DM同埋jubeat

未報呢個DDR同埋IIDX,諗深一層呢兩舊野都唔係咁岩我玩

冇咩信心玩個D課題曲
回復 支持 反對

我剛剛看完你地回帖....原來報名果陣可以用saucer果邊名架- -??
我仲報左copious果邊個名- -''
我仲諗住係下代改名架嗎=[
想問下有冇得同果邊講話枚返個名架??
回復 支持 反對

轉載自KAC專用網站主頁
報名KAC2012將可獲得精美禮品!

凡報名參加KAC2012的玩家,都有機會通過電腦抽籤獲得精美禮品乙份!請大家湧躍參加!
得獎者將會以電郵通知有關領獎安排

最左開始 順時針:
Articulation (星野奏子第四張Album,2011年1月)
DDRX2 OST (2011年2月)
XG2 OST 2nd season (2011年10月)
The Epic of Zektbach -Masinowa- (Zektbach第二張Album,2011年3月)
さよなら世界 (猫叉Master第二張Album,2011年1月)
ONLY ONE ACT (SUPER STAR 満-MITSURU-目前唯一一張Album,2011年2月)
Mah-Jong Fight Club Special Soundtracks (2004年12月)

中間:
jubeat copious original soundtrack(不包括APPEND,簽名不太清楚,2011年9月)
右邊的看起來像扣針...不太清楚

全部都是去年的碟耶
回復 支持 反對

轉載自KAC專用網站主頁

最左開始 順時針:
Articulation (星野奏子第四張Album,2011年1月)
DDRX2 OST ...
Torchic╳小火雞 發表於 24-9-2012 18:19

看它這麼有立體感,應該是扣針無誤

舊年的專輯.....上網刮下咪最仲好

不過TAG,SUPER STAR 満-MITSURU-的專輯我倒有D興趣~~~
回復 支持 反對

我記得果隻裡面
有ALL MY HEART同HE IS MY ONLY STAR既長版本

其實全部SUPERSTAR既歌 (除左SAYONARA SUPERSTAR之外)
好似都收錄晒係裡面 好似係
回復 支持 反對

請問一下報左之後係咪可以改資料?

之前報個陣未知轉saucer有得改名

請問一下要點做?
回復 支持 反對

佢話sd e-mail

我岩岩報左個比賽 佢係同我咁講

閣下的申請已被系統接納,系統已發出確認電郵到閣下的電子郵箱,
請查收。
如閣下有任何疑問或需要更改個人資料,請電郵至:support@konami.com.hk
回復 支持 反對

佢話sd e-mail

我岩岩報左個比賽 佢係同我咁講
Torchic╳小火雞 發表於 25-9-2012 21:15

唔該晒 咁我等改左名再搞
回復 支持 反對

今日KAC有生放送
看來應該會公佈每隻遊戲既課題曲之類(?

http://www.ustream.tv/channel/konami-kac
香港時間 27號7點鐘
回復 支持 反對

今日KAC有生放送
看來應該會公佈每隻遊戲既課題曲之類(?

香港時間 27號7點鐘 ...
Torchic╳小火雞 發表於 27/9/2012 16:40

不是應該,而係肯定,以下為台灣官方代理fb的內容
【KAC 2012】各機種預賽指定曲 今晚公開!

各位好~
由KONAMI官方製作的線上節目
『KAC 2012 頂 (ITADAKI)』
將於台灣時間今晚7點準時LIVE直播--
今晚, 將公佈玩家最關切的各機種預賽指定曲!

本日預定出席的來賓如下:
L.E.D.
ショッチョー (S-C-U)
TAG
DJ Yoshitaka
猫叉Master
wac
歡迎各位玩家於線上收視^^

《KAC 2012 官方節目網址》
http://www.ustream.tv/channel/konami-kac
回復 支持 反對