查看: 15013|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[GF/DM] [大夏祭] 早上也有大夏祭!每次遊玩獲得兩個燈籠!

關閉 [複製鏈接]

標題第一句呢...
其實我不太清楚原文的「大夏祭りだって朝ンクス!」
所以就用google就這樣譯出來「早上也有大夏祭」就算了 始終不懂日文

回題
原文在此:
http://mp.i-revo.jp/user.php/jb-staff/entry/1654.html

重點有兩個
1. 明天GFDM有壓力箱升級(對於不打算長玩GFDM的人來說應該沒什麼關係

2. 從8月8日起,香港時間早上11時之前每次遊玩可得兩個燈籠
 (沒有提及限期...還是我看不懂日文 忽略了限期了?)
 (包括GF、DM和jubeat)

以上
回復

姐係hk時間11點前打GFDM 有double燈籠?!
回復 支持 反對

是了

所以各位可以睇定每間鋪頭既營業時間
以我所知VZ好似係開9點
北角GW聽人講好似係開8點(求確認
回復 支持 反對

咁我教定鬧鐘聽日一早出去~~~~~~~~~~
岩岩先開到第5首..
睇下我可以比少d錢挽GFDM...真係好~~~~~
回復 支持 反對

睇黎搵日要去是但一個地方煲死GFDM
再搵日去金龍/全家煲死jubeat

不過聽日唔得閒
回復 支持 反對

其實如果你去mk88果到挽DMGF唔想係果到打JUBEAT既話~
你可以係則門出MK88..落隧道直行到第2個街頭既SMART GAME呀@@
回復 支持 反對

SMART GAME都得既...不過感覺上好似成日都咁多人

去金星既話 可以順手睇埋隔離部XG有冇人打
去金龍/全家既話 仲可以打4蚊jubeat
回復 支持 反對

如果你夜晚去都幾多人下(我經常夜晚係果到打XD)
我頭先打完DMGF..6點到,我去果陣得1個人係到..
跟住打打下就黎多2個@@
回復 支持 反對

夜晚去真係多人到爆
之前我去SMART GAME都剩係為左裡面部IIDX
出面jubeat既跟機銀真係多到一見到就唔想跟
回復 支持 反對

呢個情況我都見過..
不過果陣時我都係照跟左先..
最多咪挽陣TIME CRISIS(槍GAME)
3蚊3條命..夠我挽半個鐘XD
回復 支持 反對