打印 上一主題 下一主題
收起左側

《絕對武力 2 Online》韓國首次封測體驗報導

吾想cso1汁粒
回復 支持 反對

咪姐係悠悠模式 尊設計比冇技術既小學雞玩 把把1槍好似m14 極速甘玩
jethro266666 發表於 14-8-2012 22:47

尊設計比冇技術既小學雞玩???你睇下CSS 勁人玩D片先講喇.

你做到?
冇技術?
回復 支持 反對

回復 32# ken1100a

我指壓槍情況 and你有冇見到死鬥d人升到最高正係可以用刀 甘根本唔係考緊技術 你幾有技術想刀一個渣住步槍既人都唔係甘容易掛
回復 支持 反對

有興趣轉玩

cso真係太多問題所以我先放左個ac><
回復 支持 反對

回復  ken1100a

我指壓槍情況
jethro266666 發表於 14-8-2012 22:52

咩GAME都要技術.既然唔洗壓槍.
咪鬥快爆頭lo.
何況.
cs高手都係鬥e樣.
仲射身?
回復 支持 反對

回復 35# ken1100a

唔洗考慮後座力問題姐係頭一彈唔中頭keep住甘射都會爆頭  仲正常?
回復 支持 反對

我指壓槍情況 and你有冇見到死鬥d人升到最高正係可以用刀 甘根本唔係考緊技術 你幾有 ...
jethro266666 發表於 14-8-2012 22:52

半透明<你可以用你既走位方式/連跳/後殺黎令對手難以描準或者睇你唔到.埋身擊殺.
走位都要技術架.
仲有可以捉心理.冇技術點升到最高?
回復 支持 反對

回復 37# ken1100a

比較上難 遇上中等技術玩家係多數殺唔到 仲有死鬥甘多人你攞把刀走圍行容乜易比人偷襲
回復 支持 反對

唔洗考慮後座力問題姐係頭一彈唔中頭keep住甘射都會爆頭  仲正常? ...
jethro266666 發表於 14-8-2012 22:57
唔洗特別關注.唔係直頭唔洗理.
頭一粒唔中頭唔代理你之後果D會中.
何況.對手可能一粒就爆你頭
回復 支持 反對

在原作《絕對武力》中,它是一款以不容易射中對手的遊戲所聞名。因為槍的反作用力相當強,幾乎要用點放射擊的方式來攻擊,當槍枝嚴重晃動時必須將滑鼠往反方向進行移動,所以不太好瞄準目標。

相對於這一點,CSO 2 槍枝的全體命中率變高,反作用力也變小了。也因如此邊移動邊爆頭變得不像以前那樣難,即使不特別考慮到反作用力進行射擊也可輕鬆打倒對手。

咁樣會唔會冇左挑戰性呀-.-"即係ak都唔洗壓槍-v-咁易玩反而冇咁刺激~同埋d槍o既後座力大d,玩家都控制倒,咁先可以練倒技術~後座力降低晒,個個亂槍掃射都殺倒人,就無技術可言了~
回復 支持 反對