打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 瑪英 表攻等於一切?

回復  nam527
原來係我記錯 係只有 天罰   陸服叫 天誅    首次附魔我記左烈士既 sor 呀下a__a
話說岩岩上 ...
wlp156858 發表於 20-9-2012 10:55

陸服一定好多稱號之類啦. 吾系著70裝好難有2千5智力
回復 支持 反對

回復 21# nam527
稱號數記得好似係24x定25x  話說我個人物都有22x 吾係咁難既齊裝備任a_a
用左新樂園 智力我睇我朋友都有2千 陸服果個果5百幾吾知點黎
回復 支持 反對

回復  nam527
稱號數記得好似係24x定25x  話說我個人物都有22x 吾係咁難既齊裝備任a_a
用左新樂園 智力我 ...
wlp156858 發表於 20-9-2012 11:07

2千同2千5 差好遠, 比你換埋4星龍裝重差少少先2千5到
回復 支持 反對

所以話果個人吾知邊到擠5百出黎 都係新樂園 全身茉莉
回復 支持 反對

我想問上面話法師難沖魔攻個d人你地到底識幾多瑪英入面d野=.=??
我見好多法師包括我fd唔係好有錢都好易上到14k攻...
法師d裝幾易屈魔攻你地知唔知?
新樂園個個部位都差唔多加100智力以上,再加埋布甲可以全套上茉莉花~
d戒指啊耳環又加勁多智力(隻隻又係差唔多100智力),再加上法師仲可以裝多一個魔法書,又加100幾智力~
皮帶又裝返條彩虹腰帶又加70智力~
武器上一張天罰又加600幾魔攻,你話咁樣都叫難沖魔攻!!!?

我係玩雙劍,全套尹克斯,武器+10古樸的野心夢雙都只係13k攻炸!
不過以弓手黎講可以裝全套突擊者再上哂茉莉花就幾易屈高攻o既~
回復 支持 反對

我想問上面話法師難沖魔攻個d人你地到底識幾多瑪英入面d野=.=??
我見好多法師包括我fd唔係好有錢都好易上到 ...
leonngai123 發表於 21-9-2012 18:53

我意思系同雙槍/弓/鎚個d比,  
  法傷真系易屈? 上14k系好易  上15k呢:L
  你換埋凸擊裝 上埋爆炸 都應該有15k啦.  /混裝
回復 支持 反對

我意思系同雙槍/弓/鎚個d比,  
  法傷真系易屈? 上14k系好易  上15k呢
  你換埋凸擊裝 上埋爆炸 都 ...
nam527 發表於 21-9-2012 19:01

大佬我雙劍你叫我換突擊者姐係叫我自殺姐!?-.-同埋雙劍係唔岩用爆炸的...雙劍好食攻速,減5攻速影響都幾大,而雙槍就比較好d~
而家好多人把雙劍一係古樸的野心(屈攻),一係就激烈的花瓣(屈攻速)
所以所有職最難屈攻係雙劍唔係法師!
回復 支持 反對

大佬我雙劍你叫我換突擊者姐係叫我自殺姐!?-.-同埋雙劍係唔岩用爆炸的...雙劍好食攻速,減5攻速影響都幾大, ...
leonngai123 發表於 22-9-2012 18:11

咁見人見智啦,  玩皮甲定板甲~
回復 支持 反對