打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 說好的神級綠亞 - 肥影 vs 四方輝

有些人就是喜歡吹牛 甚麼白日夢都不是他對手之類的
活在自己的幻想中 自我感覺良好
回復 支持 反對

白日夢都不是他對手之類??哈哈哈,和你們說一些故事...,我都係近排揾番隻aok 碟先諗番舊事(十多年前),回想當年係 zone 由 aoe,ror,aok 到 aoc 都打到2k多,(個時年代最高分條友叫 koven),跟住上網search 下,原來香港有個 nakuz 仲有人玩 aoc,外国又有個voobly仲有人玩 aoc,aom,甚至aoe, 跟住上嚟睇下吹下水,哈哈哈,white day dream 嗎,香港人我大多記得,我記得呢個ID(zone),我地成班2k+,差唔多打到悶個時佢都係得1800+ 肉中手,冇2k嘅入我地Room 都係即刻 BOOT啦,不過後來聽人講話佢後尾勁左又什么比賽又剩咁,咁就唔知啦,不過我同我班 FD (aoe 老將)己經一早打到悶赢到悶退休咗,因為個時唔係太多人上到2k 有資格同我地玩,以前興睇分打,冇番差唔多分都費事睬你,所以好悶,不過呢D已經係陳年舊事了
回復 支持 反對

你地係兵保打贏我先好出聲啦
回復 支持 反對

上面個哥哥係咪傻嫁?人地個post講綠阿嫁,你又講咩兵堡,九唔捨八!
回復 支持 反對

白日夢都不是他對手之類??哈哈哈,和你們說一些故事...,我都係近排揾番隻aok 碟先諗番舊事(十多年前),回想當 ...
hk_horse 發表於 27-10-2012 11:32

我剩係知白日夢用佢個ID 贏左WCG 第3,拎左唔知幾多萬
即使係叮叮贏幾多次BCC都COVER唔到白日夢成就啦

而你...無人識你喎
回復 支持 反對

閣下既然以前咁勁..相信係即時戰略高手啦.
不過我玩個時白日夢已經成為我地全部人既偶像.仲係HK第1,  佢之前我地就唔知啦
不過時易境遷,相信白日夢打返都未必夠返呢家既高手打.不過以前D高手EP 血魂個D KEEP住打, 呢家都仲係好勁
相信閣下打返應該可以打返VOOBLY既2K+實力
回復 支持 反對

閣下既然以前咁勁..相信係即時戰略高手啦.
不過我玩個時白日夢已經成為我地全部人既偶像.仲係HK第1,  佢之 ...
jaxis 發表於 28-10-2012 09:56

白日夢ZONE時候24+   佢打番應該夠26+ VIPER打
回復 支持 反對

我的深情對妳 竟是種折磨
回復 支持 反對

回復 51# CLOUD_CLOUD

即是白羊座
回復 支持 反對

閣下以前咁勁, 而家打個2k番黎應該好快姐, 一味係度吹, 又無實質證據去support你, 我同大部份人一樣都只係笑你o n 9一舊舊, 快d去挑戰下viper jordan daut果班人去為港增光, 睇下係你把口天下無敵定係好似你所講咁天下無敵, 不過我諗你都係得把口, 我諗你只能打到18+
回復 支持 反對