查看: 25817|回復: 37
收起左側

[一般討論] 有冇機介紹@@

最近小弟朋友最用唔多過3000$買部機@@
唔知大家有冇咩好機介紹下呢
佢用到Whatapps facebook .上網ok快就得@@
回復

唔怕水貨冇保養既話
optimus lte2算係最好選擇
水貨差都係3千蚊附近
回復 支持 反對

唔怕水貨冇保養既話
optimus lte2算係最好選擇
水貨差都係3千蚊附近
john456 發表於 8-10-2012 22:28

多謝你既意見..如果行貨有咩機介紹@@
回復 支持 反對

多謝你既意見..如果行貨有咩機介紹@@
pakchau611 發表於 9-10-2012 17:37

3千附近既機又冇乜留意...如果上台既話可以留意一下SONY既ion同acro s
有D上台價/行貨都係3千5百到,算比較抵,但係聽講電量就唔算太夠

第2D牌子因為較少留意,所以比唔到意見...
回復 支持 反對

其實3千蚊大廠性能最勁一定系nexus 同s2.
如果你唔想咁濫,galaxy r 同razr maxx 都ok.
不過,個人建議razr maxx 多d,因為怇系同nexus s2 同級,而且3千3mah 電好好用.
而且怇行貨系peoples 好似系啱啱3千炸

利益申報. !!!
                                               我唔系用razr maxx ge,我系用nexus 同s3 ge,不過我有fd 買左(雖然系我叫怇買ge) = =,but真系好正ar!!!!
回復 支持 反對

3千附近既機又冇乜留意...如果上台既話可以留意一下SONY既ion同acro s
有D上台價/行貨都係3千5百到,算比較 ...
john456 發表於 9-10-2012 17:56

Thx @@
回復 支持 反對

如果你唔想咁濫,galaxy r 同razr maxx 都ok.
不過,個人建議razr m ...
情風 發表於 9-10-2012 18:43

wow 都可以睇下啵..如果真係咁正..自己入返部先xdd
回復 支持 反對

不過,個人建議razr m ...
情風 發表於 9-10-2012 18:43

係WO,你唔講我都唔記得...與其買S2 不如買4X HD仲好....
除左未必有升級之外,全部都好過S2
回復 支持 反對

係WO,你唔講我都唔記得...與其買S2 不如買4X HD仲好....
除左未必有升級之外,全部都好過S2 ...
john456 發表於 9-10-2012 21:25

係WO,你唔講我都唔記得... 4x最平都3千6 la.
回復 支持 反對

係WO,你唔講我都唔記得... 4x最平都3千6 la.
情風 發表於 9-10-2012 21:34

我見到有D SII都仲係3千7,8 WO
http://www.price.com.hk/product.php?p=133996

另外,moto幾個月前已經退出香港市埸,已經冇新既行貨razr maxx
而PEOPLE果到既moto機都一早比人買曬
回復 支持 反對