收起左側

[一般討論] 有冇機介紹@@

首先,s2果舊叫super amoled +,系深色d ge.
    我理得你羅獎定點,我真系唔覺好大分別,而且樓主問咩 ...
情風 發表於 10-10-2012 21:52

深色又點?深色唔可以有對比?另外,o係解像度方面,acro s同ion已經贏左razr maxx
另外,拎獎唔係就等如話部勁好咩??
咁講番佢有乜獎有乜問題??

正如你問條友有乜勁,我同人講佢拎過數學比賽第1名又有問題?

另外,正常人一日都番屋企一次,咁就實有機會叉電,
就算比你可以用2日又點,用到1日番到屋企差咪得

加上ION係差1個鐘多少少已經有差唔多1900mah
razr maxx差同量電量都要差唔多2個鐘多D

回復 支持 反對

深色又點?深色唔可以有對比?另外,o係解像度方面,acro s同ion已經贏左razr maxx
另外,拎獎唔係就等如話部勁 ...
john456 發表於 10-10-2012 22:29

怇深色系因為怇過度對比,super amoled 對比度低d,所以冇咁深色.
    Nexus夠羅咩最佳媒體手機,話怇影相功能勁la,嘛又系咁.

系ar,我個fd 2700 mah電s2 打左半日機88左,你可以話你正常用夠用一日,咁你嘛慳住用lor,人地可以盡情用姐嗎.
    更何況你系咪講到冇野好講?.
    你電唔夠人多,性能又唔系特別好,sony d mon好靚咩?. 我唔覺,至少有唔少人中意amoled,但系從來冇人會話sony mon 第一,你要清,apple lg清過你,要鮮色,amoled 鮮過你,咩都系中間.
    好la,好la,你咩都勁,凈系性能唔夠人勁咁比你贏la.
回復 支持 反對

怇深色系因為怇過度對比,super amoled 對比度低d,所以冇咁深色.
    Nexus夠羅咩最佳媒體手機,話怇 ...
情風 發表於 10-10-2012 23:34
清?點為之清??ip4果D清係因為高PPI
講PPI
E加大部份中高階機都係4.3吋MON附近720p,反而razr maxx得560p
你講邊個清D?

加上咁味精唔係人人都鐘意

加上super amoled plus只係換左像素排列方式
如果只係較一較個對比度就唔洗加個plus LA,因為咁既話只係軟件問題

另外,電量低可以係個問題,但係如果你平時出街帶個尿袋都得LA
反正除左差電話,有時tablet,psp,psv咁都可以差埋
另外,sony不嬲比較著重設計,同埋Xperia 系列介面出名係順暢
回復 支持 反對

如果要行貨的話, 可考慮最新推出的
HTC Desire X
Samsung Galaxy S Duos
回復 支持 反對

清?點為之清??ip4果D清係因為高PPI
講PPI
E加大部份中高階機都係4.3吋MON附近720p,反而razr maxx得560p
你 ...
john456 發表於 10-10-2012 23:43

你本末倒置?. 你話帶尿袋,咁你大曬la,razr夠可以lor,又唔系你特權,用埋尿袋,razr 既連續幾日狂用都得la,對與on 比razr性能低隻字不提,仲有,你都識講,s2個mon排列唔同,你仲搵怇比?.
    你要玩清mon ge,我點解要sony先,講清 LG ,apple 清過怇,講鮮色, amoled鮮過怇,你講咁多野,不如話你唔中意amoled 算la,你唔中意,人地就提都唔提得?.講色你又唔夠amoled 鮮,講清你又唔夠人清,我系玩mon 點解要買你sony 先?.

比你個設計令獎又點,就比你贏一個設計獎la,你仲有咩特別勁?.我比你好靚仔又點?. 你ion 打起機唔順lor 好冇.
    Xperia 系列介面出名係順暢.系咩?.順唔過project butter,順唔過ip woo,我fd 部xperia s 同另一個fd 部razr maxx 都系差唔多姐我見到.
回復 支持 反對

行貨HTC ONE XL $3xxx
詳情搵官方專員jason_chan
回復 支持 反對

回復 支持 反對

note2啦,最好用
回復 支持 反對