打印 上一主題 下一主題
收起左側

坦、鍊魔求大綠固定團或公會團(太古)

十字攻擊坦︰

光攻65.88%,爆擊2W9,終傷625,物攻8千6,魔攻8千1,血27W,物魔雙防1W3,豐富坦大綠經驗,不死過大綠無數次(就是拿不到本命的主副武~~ 哭哭~~
)
(本來有公會團,但因公會朋友退龍谷,令兩團龍團縮為一團,弄到小怪的坦現變成沒固定團了....    

鍊魔︰
火攻52%,水攻37%,魔攻1W3,爆擊3W3(60LV的滿爆),血27W過大綠1次(因為沒固定團,和野團打整天過不了 ,哪一次不死過大綠是因為公會團火力沒空才頂上,第一次過大綠還同時拿下強力一擊<20分鐘內過關>稱號  )

活躍時間,星期一至四晚八時半後到深夜都可~~ 星期五、六、日和假期是看不到小怪的~~(要回去陪老婆大人和女兒~~ )

可是啊.... 小怪是太古服的.... 太古的公會團或私團有人肯收留我這兩個可憐的孩子嗎?

就算要小怪退公會入你們公會才肯收留都可以的~~ (本來是逍遙的 <相信很多人都聽過我們公會是出名的台戰公會[港幣公會] >,但因會長大人處於半退谷狀態,會員走了一個便一個,都沒新的加入了,所以還是找後路好了~~ )

要機體圖的話,下星期一晚送上~~
回復

小怪你仲有玩呀
自己一個唔悶咩
回復 支持 反對

升LV難成咁都冇癮玩
回復 支持 反對

唔係好難姐如果只係玩一個人的話
回復 支持 反對

裝廢無朋友/.\......... 就好難組人...
回復 支持 反對

小怪你仲有玩呀
自己一個唔悶咩
nakuz_445634 發表於 10-11-2012 17:26

有呀~~ 暫時未搵到一隻好似龍之谷既Game~~ 其他新出既又唔想玩~~ 咪玩住先咯~~

裝廢無朋友/.\......... 就好難組人...
tom19952000 發表於 12-11-2012 00:15

我裝唔算廢架~~ 全身都+10,又全套正屬藍時架~~
回復 支持 反對

有呀~~ 暫時未搵到一隻好似龍之谷既Game~~ 其他新出既又唔想玩~~ 咪玩住先咯~~

我裝唔算廢架~~ 全身都 ...
monsterbb100 發表於 12-11-2012 16:21

我收番個帳陪下你XD不過都冇時間得行玩
最快都要12月尾先得
回復 支持 反對

我收番個帳陪下你XD不過都冇時間得行玩
最快都要12月尾先得
nakuz_445634 發表於 12-11-2012 23:53

學業緊要呀~~ 搞掂你D學業,你怕將來會冇得玩咩~~
回復 支持 反對

學業緊要呀~~ 搞掂你D學業,你怕將來會冇得玩咩~~
monsterbb100 發表於 13-11-2012 20:17

我都係得行先玩姐XD 唔會日日玩既
回復 支持 反對

仲有玩= =?會長半退谷....
回復 支持 反對