打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 當四方輝將brian打到無還擊力的時候

其實大家都知結果係點? 17+ vs 17+
我一向話打城快
標籤左voobly>綠阿>兵堡? 我講緊事實
請問你城快sm到ri ...
29abc 發表於 6-2-2013 03:40

你一向話打城快?但你都要封建打9人囉,咁即係點?驚唔提早偷打人就會輸?根本你品行就有d問題
你唔好講埋d "voobly17+已經可以係nakuz sm所有人"呢d膠野,好明顯你智商都有d問題
唔同玩法既game,係無得咁比較的
回復 支持 反對

一心諗住城快SAVE
點知原來係封快
成日搵d賽制唔同既野比較
你唔好似為大定都係aoc就叫一樣啦
就算你話咩vo ...
鴉 發表於 6-2-2013 19:33

係囉,見到個標題真係以為城快save黎
樓主咁想認叻 點解唔post一個城快sm輝的save?一場足夠了
回復 支持 反對

我以前都中意係nakuz玩,中意城快,但而家nakuz太少人難揾game,唔同voobly咩時間都有咁多人, 先去voobly 玩,係voobly團戰好多人都城快啦,所以城快打法都未必輸嘅,不過D人好中意偷朱斬羊
回復 支持 反對

係voobly打果d所謂城快都同綠阿城快有所分別, 1.0c起堡時間要200s,而1.0只需150s, 所以綠阿城快d人好鐘意推堡, 而且voobly的遊戲速度係用正常,綠阿係用快速,快左成倍,控制上有著不少差別
回復 支持 反對

RINGO尋晚命令我同龍心打十場,
請問你幾時有時間~?
回復 支持 反對

RINGO尋晚命令我同龍心打十場,
請問你幾時有時間~?
patrickai 發表於 7-2-2013 04:31

你老木 ringo, 一係你就直接挑我機,
但如果係輝想挑機的話, 話係人地叫, 我都唔想, 咁就真係好坽樣衰.
如果你一開始就話挑機我會respect 你多d
回復 支持 反對

你班nakuz 仔, 搵個voobly player 同我打, 有咩意思?
講到nakuz 城快佬咁拎勁, 一係你就搵個城快佬黎打
回復 支持 反對

你一向話打城快?但你都要封建打9人囉,咁即係點?驚唔提早偷打人就會輸?根本你品行就有d問題
你唔好講埋d  ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:40

你班友仔真係on很9, 我城堡升得慢, 20分城你係米唔打我阿?
又話見到km 可以打, 真係onx99

好似鴉條扲樣, 好鐘意話打aoc 要有sense, 聽到真係得淡笑.
好, 同你講sense, 我10分半升封, 真係有sense 的都探好d路拉,
邊會我已比我咁sm.

你試下找條城快佬, 起定封建兵, 我一升到城打我囉, 睇下會點?

又, 如果你係勁, 我點打你都照贏拉
回復 支持 反對

你唔好講埋d  ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:40

你班友仔真係on很9, 我城堡升得慢, 20分城你係米唔打我阿?
又話見到km 可以打, 真係onx99

好似鴉條扲樣, 好鐘意話打aoc 要有sense, 聽到真係得淡笑.
好, 同你講sense, 我10分半升封, 真係有sense 的都探好d路拉,
邊會我已比我咁sm.

你試下找條城快佬, 起定封建兵, 我一升到城打我囉, 睇下會點?

又, 如果你係勁, 我點打你都照贏拉
回復 支持 反對

係囉,見到個標題真係以為城快save黎
樓主咁想認叻 點解唔post一個城快sm輝的save?一場足夠了 ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:45

我post vs fai 唔係認叻, post 已一早說明,

但如果你指, 我 or voobly 17+可以sm 所有nakuz 仔/ brian win 我係0%,
哩兩句係認叻的話我認. 因為係事實.
回復 支持 反對