收起左側

[心得分享] 4月9號,話咁快就拍拖4個月A0A

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 41# 無本生利

有時不要太去武斷,吾好對愛情失望
回復 支持 反對

回復 36# 手田水口廿卜

我呸呸呸
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復  傲邪一少

第一次, 佢阿媽逼佢學煮上海菜, 因為佢阿媽開上海菜館, 生意好差, 希望可以從同學仔 ...
無本生利 發表於 17-4-2013 22:16

恕我直言.
第一.若事情真是這樣,我首先向你在愛情方面際遇感到不幸.
第二.我從中都可看見到,其實你也是一個求生之道.
第三.我以我朋友做E.G.好明顯係不對路,你那個女朋友對你太大疑心,
相信不會幸福.

第四.若你前三次也是這樣,我只能說一聲,我理解亦可認同,
但若果第二個你真係好愛佢,佢值得你咁做既話,我就覺得你做錯了.

最後,我係愛情路上都吾係走得好多,亦多謝你真心分享,
我相信你會得到你想要既愛情,千奇好吾失去信心既對愛情既信心.
時機過了就沒有,好好把握吧兄弟
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

第二次佢搵我同佢傾計, 問做咩要成全佢, 明明你都可以比到幸福我, 我結左婚生埋仔先知道你係一個大 ...
無本生利 發表於 17-4-2013 22:37

有時幸福就係你眼前走過,把握不到不代表不會再有,

又何必去自欺欺人,不相信愛情,失去信心,其實你自己都明白嫁

有時做人就係咁,有d野得到,就要失去有d野,

但對於某d事情黎講,真係吾可失去.

找個自己喜歡的女孩吧,不要再怨天尤人了,你很好的
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 48# 無本生利

答你一樣大家都知既野,
年齡.地位.金錢.不是問題,

問題你愛他/她就足夠,若你不愛,佢好有錢你都吾會幸福

何必在這回味,後悔,勇敢去面對將來吧

我既前路比你更迷茫,但一定要比信心自信自己,信己即無敵
回復 支持 反對

頭像被屏蔽