打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 有關更新後AR女妖及高達MKII設計圖問題

回復 30# qq369

面就人比,架就自丟,少句粗口,你我都得

我都覺得官方好慢,宜家入5到想賺900G都5得
回復 支持 反對

我想問一問呢中左MK2圖的話,應唔應該收左佢先
有D怕過左30日都未搞好個BUG到時點算.. ...
kukei12 發表於 16-5-2013 20:51

首先設計圖庫, 收MKII圖的位置, 不要放到第一頁及第五頁,
因為收MKII圖後, 入該頁會彈

CS吉姆加農, 不要收, 因為收了會變AS-S高, 放保管箱, 版主出了公告, 下星期二 5/21會修好BUG

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4436896&extra=page%3D1%26amp%3Bfilter%3Dtype%26amp%3Btypeid%3D359
[版務公告] 有關更新後AR女妖及高達MKII設計圖問題

有關事項已經匯報官方
預計最快下星期二維護修正
同時,SS屠龍型墮天使高達未來有機會推出相關活動
活動將直接回饋「(SS)屠龍型墮天使高達(強三/永久)」一 部!

回復 支持 反對

回復 31# 乂基拉乂

我小得佢緊係有原因啦好冇 而加好似係g1掉架多d啵
回復 支持 反對

回復 32# dragoonkwok
那個,感謝你幫我刷左2日(之前)最後第3日刷到張圖,啦,咁我會收左張圖先...
但係cs果張我一刷中左就收左,伏已中.....
都係第日再刷過啦..
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok
那個,感謝你幫我刷左2日(之前)最後第3日刷到張圖,啦,咁我會收左張圖先...
但係cs果張我 ...
kukei12 發表於 18-5-2013 12:11

如果收左CS, 不要刪不要用, 截圖去客服出信給gm, 叫gm幫你修正啦

回復 支持 反對

咁AR報喪個問題點算?
例如出唔到擊
回復 支持 反對

回復 35# dragoonkwok
其實我只CAP到張AS圖..希望咁都可以改番好..
回復 支持 反對

回復  dragoonkwok
其實我只CAP到張AS圖..希望咁都可以改番好..
kukei12 發表於 18-5-2013 17:47

今日hard幾場的戰利品 CS吉加農 1張

回復 支持 反對

而家姐係點?
做初一唔做十五?
好再我未中MK-II 圖姐...
回復 支持 反對