打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] Gameone Image Girl大招募2013

有得睇 冇得食 有咩用
回復 支持 反對

有得睇 冇得食 有咩用
小黑死神 發表於 17-6-2013 13:59

要食就800元酒店妹啦....再唔係援交1千幾百有交易.....

對了, 之前某傳媒也公布了一張LIST,唔少香港GAME GIRL (不是全部) 都係有價有市的

不過相比之下日本當然更領先...人地個D仲穿著好晒COSPLAY先同你服務的......
回復 支持 反對

不如請王祖藍啦,夠索
回復 支持 反對

要食就800元酒店妹啦....再唔係援交1千幾百有交易.....

對了, 之前某傳媒也公布了一張LIST,唔少香 ...
雷臣 發表於 17-6-2013 14:20

搞日本妹咁正?求香港食日本妹既好地方
大陸妹有咩咁好搞?靚又唔係特別靚
咁多大陸人落黎做代表香港既成年人已經食慣重口味?
回復 支持 反對

回復 5# okmijnuhbyg8

我仲以為msn汁左無得用tim.....
回復 支持 反對

搞日本妹咁正?求香港食日本妹既好地方
大陸妹有咩咁好搞?靚又唔係特別靚
咁多大陸人落黎做代表香港既成 ...
小黑死神 發表於 17-6-2013 14:26

我講緊在日本食日本妹紙阿....
香港都有, 不過要好樣既貴好多, 當然溝女另計..
日本妹我自己也試過(溝女) 其他唔係話好特別, 同埋真係比較怕羞,好細聲的(你明)

至於大陸妹真係好多靚女, 不過留得在香港地既少,話晒自由行只能留7天,
要講出名既, 去上海灘, 去北京王府井大街
我有朋友試過北京妹, 真係幾正, 不過價錢好貴, 2000幾蚊RMB

係大陸溝靚女難度比香港仲高, 大陸特別係北京太多太多有錢佬玩女人, 特別係溝女(非指叫X)
真係冇幾萬唔使諗, 國內大城市主區其實發展得很好了, 所謂的紙醉金迷不過如此
不過香港傳媒選擇性報導國內的貪污及窮人窮事, 加上事實上中國社會極度不平衡

所以很多人仲將北京當成20年前既北京(當時天安門前面既市民仲係玩緊單車)

如經過北京貴族地區, 如果唔係好多簡體字同埋大陸人, 真係以為去左國外
回復 支持 反對

我講緊在日本食日本妹紙阿....
香港都有, 不過要好樣既貴好多, 當然溝女另計..
日本妹我自己也試過( ...
雷臣 發表於 17-6-2013 14:48

點解越尼越似成人話題,小黑仲係中學牛咋
回復 支持 反對

回復 9# aome

are u sure:0)?
回復 支持 反對

的確, 國內很多地方的水平未到國際化地步, 在高鐵站我聞到的是尿味.
在貧民區我我看到的是污蔑, 在貴族區我看到的是朱門酒肉臭

到我死時國家都唔知搞得起頭未,

等死吧, 少年
回復 支持 反對

點解越尼越似成人話題,小黑仲係中學牛咋
o19042 發表於 17-6-2013 14:56

我某啲朋友之後係我面前同佢啲朋友講扑左邊個邊個女同學
又話咩好掛住佢 佢地見到我係度都一樣照平時咁吹水
對住呢啲話題我已經唔覺得敏感
而且我又幾鍾意聽佢地吹水 反而我係聽完知道左就算
唔會同人講佢同邊個女同學扑過黎眼見我個朋友溝女咁叻
唔多唔少都令我對佢有點尊敬 佢小學就已經同我學校某位女同學扑過
我覺得佢幾有膽色 做啲人地想做但又唔夠膽去做既野
回復 支持 反對