打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [八卦樂園 ● 巽] 定情の物

關閉 [複製鏈接]
適合暫未找到伴侶的會員
會員名稱 : godoslaw
你理想的定情の物 : 鑽石項鍊
圖片 :
原因 : 同一般項鍊不同,這是一條鑽石項鍊.條女帶鑽石條項鍊出街都顯得夠霸氣.同埋送咁有卡士既禮物比另一半,另一不都會心動啦.
同埋期待下結婚果陣會送乜=]

評分

參與人數 1樂點 +138 +17 收起 理由
傲邪一少 + 138 + 17 追加分數

查看全部評分

回復 支持 反對

適合已有伴侶的會員
會員名稱 : chipmunk123
你的定情の物 : 心型吊墜
圖片:
原因 : 我希望透過送她這個心型吊墜,喻意我的心只會交付於她,希望她能好好保管我的心,永遠留在她身邊陪伴她。

評分

參與人數 1樂點 +118 +26 收起 理由
傲邪一少 + 118 + 26 追加分數

查看全部評分

回復 支持 反對

適合已有伴侶的會員
    會員名稱 :我思故我在
    你的定情の物 :情侶錶
    圖片:
    原因 : 呢隻錶係佢送比我既第一份禮物,我地講好一人一隻,除左沖涼,訓教之外都唔會除,所以呢隻錶對我地黎講係好大意義

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

適合已有伴侶的會員
會員名稱 : DOWNSSI
你的定情の物 : USB STORAGE
圖片:
原因 : USB手指可算是現今社會必備的工具,首先隨身攜帶時可令你想起另一半,而且設計獨角,八爪魚的咀部位置有磁石,可互相吸住,代表著大家的愛情。

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

適合暫未找到伴侶的會員
會員名稱 : fukcu1993
你理想的定情の物 : 信件
圖片 :  
原因 :因為一封信可以將大家的心意寫出來,等大家互相了解一下對方。還有第時就算分左手,在寂寞時拿出來看一看,也可以回味一番。 (點解會選擇此信物作為你將來的定信の物。)(不少於30字)

評分

參與人數 1樂點 +138 +17 收起 理由
傲邪一少 + 138 + 17 追加分數

查看全部評分

回復 支持 反對

適合暫未找到伴侶的會員
會員名稱 : anthony0222
你理想的定情の物 : 心形頸鍊
圖片 :
原因 : 頸鍊可以比另一半作為裝飾成日戴住,又可以象徵將自己個心留係距既心身邊

評分

參與人數 1樂點 +108 +9 收起 理由
傲邪一少 + 108 + 9 圖片分

查看全部評分

回復 支持 反對

適合暫未找到伴侶的會員
會員名稱 : ZoMble乂幻月
你理想的定情の物 : 一本相簿
圖片 :

原因 :呢本相簿記低我地大家一齊經歷過既事
          一拎番本野出黎即刻諗番起過往發生過既點點滴滴

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

適合暫未找到伴侶的會員

會員名稱 : 炎之龍

你理想的定情の物 : 手鏈

圖片 :

原因 : 因為有心形既飾物,可以代表愛既意思,希望她可以無時無刻都會想起我,令她愛我多一點~

評分

查看全部評分

回復 支持 反對