打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《SD高達》皇牌機師鐵三角之戰決賽(修正)

十分認同,你咁想要公平就吾好病埋係屋企打機喇,去做律師啱你多D,不過睇你既水平應該做吾到律師
回復 支持 反對

十分認同,你咁想要公平就吾好病埋係屋企打機喇,去做律師啱你多D,不過睇你既水平應該做吾到律師 ...
火火暴 發表於 25-7-2013 18:27

吾你老
回復 支持 反對

回復 71# 火火暴

goodest logic
回復 支持 反對

你嘈乜狗,呢個問題上年仲嘈唔夠咩?SD家陣只係一個小圈子遊戲,打開個會頻就知
代打?官方之前都好似 ...
{:hug:} 發表於 25-7-2013 17:06

得喇,,唔好意思囉,我又唔係生活係佢地既rc圈子入面,已經輸左八成
況且係佢地既心態好有問題,我唔明代打係有幾風光,仲要講出黎慌死冇人知
我亦唔認為小圈子代打係可以推動到sd熱門番,
係到咁樣留得言我都預左比人插,不過令我shocked既係佢地認為代打係理所當然
乜撚野心態黎
回復 支持 反對

回復 74# s08041er

stop la king of little circle ar
u gum dou 5 sick?
回復 支持 反對

得喇,,唔好意思囉,我又唔係生活係佢地既rc圈子入面,已經輸左八成
況且係佢地既心態好有問題,我唔明 ...
s08041er 發表於 25-7-2013 20:10

我上面語氣重,不過唔係串你,只係道出現實o既殘酷,唔洗唔好意思

可以點?我都好撚憎代打,但係咁撚多人都覺得代打冇問題時候,我地又可以做啲到咩?
回復 支持 反對