收起左側

[IIDX] [斯巴達] SPADA 交流及資訊帖 (SPADA 已完)

LINCLE LINK同Café de Tran真係長氣,希望宇宙戰爭唔好有樣學樣拖到IIDX 24...
回復 支持 反對

LINCLE LINK同Café de Tran真係長氣,希望宇宙戰爭唔好有樣學樣拖到IIDX 24...
XJX 發表於 17-12-2013 15:26

其實解解下就解哂[sosad] 我3樣野都唔知點解打打下就冇哂wwwww
回復 支持 反對

部分資訊已更新

另外  購買初回限定OST 好似有紙公仔服裝送...(已訂揮手)
而且26號會有full combo 特效等customize 推出 (當然 需要利用權)

以及24號-31號期間遊玩SPADA 會送1套聖誕服裝  
1月1日遊玩貌似會送兩套服裝 一套新年 一套聖誕

1月1日-1月13日期間遊玩亦會送兩套新年服裝

合共五套服裝
回復 支持 反對

睇過d服裝
老實講好似麻麻地
不過見到隻馬就提醒左我下年係馬年...

...蛇年就打蛇棍打蛇神 馬年要打乜?
回復 支持 反對

睇過d服裝
老實講好似麻麻地
不過見到隻馬就提醒左我下年係馬年...

...蛇年就打蛇棍打蛇神 馬年要打乜? ...
Torchic╳小火雞 發表於 20-12-2013 20:23

走馬燈(ry
回復 支持 反對

第一批來了
預防萬一我把#3刪掉給你去做個整合

再不過這次還真的是玩RPG...
上代都已經很RPG化了...
回復 支持 反對

第一批來了
預防萬一我把#3刪掉給你去做個整合

再不過這次還真的是玩RPG...
上代都已經很RPG化了... ...
Torchic╳小火雞 發表於 25-12-2013 19:12

玩法好像比Lincle Kingdom 更複雜w
好像有體力值?   
還有要好像要學技能  還是撿武器?
還有要跑地圖耶

btw其實我很期待IIDX 會有一個event 是玩FPS 的w
回復 支持 反對

地圖kitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(轉自http://www.plurk.com/p/jk333y
(內有詳細資料(?
回復 支持 反對

冇STEP-UP MODE的情報的...(汗

話說我一開始已經能夠選LV6~LV8的曲

係咪同我本身二段有關呢~

按曲的表現打敵人...吧

最後仲要喺個地圖...打怪?
回復 支持 反對

冇STEP-UP MODE的情報的...(汗

話說我一開始已經能夠選LV6~LV8的曲

係咪同我本身二段有關呢~

按曲的表現 ...
六神綱 發表於 26-12-2013 14:21

step up:
基本上好似係過到3首課題=>打飛一個敵人同埋你ec/fail/hc+step up選曲lv好似會影響你之後既課題曲
回復 支持 反對