查看: 27206|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[Jubeat] jubeat saucer fulfill 香港/亞洲地區 4月1日稼動

來自KONMAI Asia facebook的消息
https://www.facebook.com/konami. ... ype=1&stream_ref=10

[Notice]
謝謝大家對KONAMI產品的支持!
讓各位久等了!
jubeat saucer fullfill現計劃於4月1日起於亞洲地區(香港,澳門,,台灣,新加坡,馬來西亞)開始稼動。
詳細內容將於日後公怖,請繼續留意我們的通知。
關於其他機種的新遊戲模式,詳情將於確認後公佈。
再次感謝大家的耐心等待!

Paseli方面,亞洲地區暫時未有計投入服務,但請放心,大部份paseli限制的模式也可於亞洲享用。

※ 上文「fullfill」一詞其實串錯了

以上
不過日子確實定得太差了 怎會說在愚人節更新
這樣子不知讓人相不相信好
(看K社亞洲的反應 4月1日更新應該是認真的
回復

不過雖然係咁, 今次4月1號更新並不包括韓國, 所以我覺得韓國其實幾慘, 之前SAUCER都遲我地香港一年先有得玩
回復 支持 反對

Twitter上都有同韓國玩家溝通,都表示有D失望但仍然期待
回復 支持 反對

萬歲~~~
咁其實都係遲一個月姐,都接受到
剩低既問題就係價錢了.....
回復 支持 反對

知道會有fulfill 就已經ok 喇T__T
如果$12 / 5tune 或者$7 / 3tune 我仲接受到
太貴真係唔會努力解歌...等full combo challenge 算-3-

嘛~韓國要譯韓文耐D 冇計(攤手
回復 支持 反對

回樓上,同佢地用簡單英語系可以明既
回復 支持 反對

回樓上,同佢地用簡單英語系可以明既
kirinx 發表於 18-3-2014 01:17

jubeat本身係日文, 翻譯韓文同英文都係差唔多成本, 想入韓國當然翻譯韓文
(HK/TW等其他地區直頭無翻譯...靠玩家自己翻譯/估)

----------------------------------------
期望可以keep到$2/首
回復 支持 反對

消息話8蚊鋪
回復 支持 反對

回樓上
邊度黎嘅消息?
回復 支持 反對

8蚊似乎比較難相信........係既話我都唔會玩
回復 支持 反對