樓主: chun63597666
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] sd真係....

活動係煩d 但有我想要既g幣,擴充卡已經好好
回復 支持 反對

極不滿代理,有收入就算。服務又差又甩漏,活動又求其,千篇一律,透明度又低,跟本冇諗過玩家要咩。簡簡單單整個活動派錢都限死哂要連續10日玩哂
為左錢諗錯哂野,我個人睇法係唔想開放g 幣換到ss機 所以一直唔出研究所,但係冇其他元素再吸引玩家,隻game 收皮佢都冇錢收。
甚至夠膽死改用廢ser,即時對戰遊戲用廢ser隻game肯定死硬!!

如果你話佢地班人人工低我可以接受,甚至你話佢地自資run緊個game ge, 講出黎相信都有人幫你,唔好講比錢幫丫,已經好多人提出過點改善改咩活動啦。
回復 支持 反對

極不滿代理,有收入就算。服務又差又甩漏,活動又求其,千篇一律,透明度又低,跟本冇諗過玩家要咩。簡簡單單整 ...
free3618 發表於 21-7-2014 03:10

我係好滿意活動送的獎品wo, 但如你所說

服務差到極點, 為copy而copy, 出錯出到離哂大普

如果某位玩家真係損失遊戲道具而要特登追返d獎品, 有時種要追好耐甚至追成年!
我覺得已經唔係一種獎品, 好似拿返一d失去左的野一樣, 咁玩法種邊安落的

完全唔覺sd有咩見得好複雜, 賭博成份又唔係高, 遊戲樂趣咪又係對戰任務果d
回復 支持 反對

可唔可以講清楚d,咩係好多活動又係食$,為講而講種懶得講
食$活動最多咪消費送機,冇人逼你入點
回復 支持 反對

回復 8# 味kai啦

咁的人流同埋呢隻game值每月課$2000-$3000,第時好多新手見到呢個post就會比你呢句野害死
回復 支持 反對

比唔$就咪玩LA 窮鬼
回復 支持 反對

hi sd打靶鬼,sd打靶王,味kai啦,lok
回復 支持 反對