打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我決定以後不派膠 做番個正常人

大家哥,這是不是你阿?
回復 支持 反對

唉,呢到無版主??
BAN 7 佢啦
回復 支持 反對

唉,呢到無版主??
BAN 7 佢啦
smith飛船 發表於 15-3-2015 15:08

5好咁衰啦~人地都話改過, 米俾個機會人lor
回復 支持 反對

釣樓主 點解你個頭像同UIO果個9成一樣嘅?點解嘅 點解嘅
回復 支持 反對

釣樓主 點解你個頭像同UIO果個9成一樣嘅?點解嘅 點解嘅
小黑死神 發表於 18-3-2015 08:32

其實佢係我fans, 完
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 16# yiuee1315

米又係派膠,on 9真係冇藥醫
回復 支持 反對

喂  我想問呢  關你蛋冶呀 下 手下敗將  我同你一樣有條撚又洗唔洗同你講聲呀 答我啦 ...
yiuee1315 發表於 18-3-2015 12:45

快d 編輯個post 我成功釣到你呢條蛇出洞
幾時輸過黎 有d咁ge事? 唔記得 你想轉移視線話人手下敗將?
好似係battleno用我ac同你玩 佢仲拍埋片有證據 我只係知你輸 再彈機 笑
你有條撚?真架?輸左彈機唔敢面對賽果 都唔係男人黎嘅你 唔講我以為你係大太監
輸果個要切的話 都唔知你輸過幾多場 多到數唔到?每次你切1mm先好玩
你抖m喜歡被虐所以不停挑戰人不停輸?究竟你變態定博小 你個頭像點解同uio咁似 你係佢徒兒?
一定係學緊次元霸王流啦 唔洗起晒鋼爆粗 你係都要爆粗撩我只好咁對討你 我以其人之道還自身姐
我好少上樂古 就算上都係搵battleno吹下水 然後睇一陣sd版嘅post
你下次贏左battleno就拍片放上黎啦 係都要自暴其短 眾所9知你條撚短
你有條撚要講我知 真係開心大發現 哦 原來你有架? btw不如你放d閃卡上黎開心share
你有定冇定好撚細 答我啦叫我答你就要答你 法官呀?以為自己係邊個先
伯母你有冇家教 你唔識教仔喎 錯都只係伯母錯姐 唔關你事 你腦殘都唔想架嘛
你冇問題 你老豆死左就好好孝順你阿媽喇 你老冇係婊子 魯芬咁嘅樣任人小到鬆 正宗b i t c h
我係明潤你 快d叫版主封我ip 禁言囉 意料之內 wfc 我唔care 最後今日我要插醒你
總結 你個人好小器 超弱小心靈 我開初好有禮貌 係你爆粗撩我咋 本來唔想回
對住你呢種小器鬼 我都唔需要大方 唯獨有果句講果句
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對