打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 告別SDGO 永別了

咁其實而家姐係會唔會汁???
回復 支持 反對

龍之谷-SDGO

有無轉血aoe/機關?
回復 支持 反對

SD gundam NG其實係copy人地Gundam online.....
Gundam Online其實又係學BF 4果類戰爭FPS game學到半桶水既game....
Gundam Online如何,SDGNG也如何...
SDGNG捱到1年都已經係奇蹟
回復 支持 反對

漫貓出左 關服情報大收集, 關服看來是必定,只係未知具體日期
http://www.sdgundam.cn/post/36022
回復 支持 反對

看來各種情報都指向了SD要關服的節奏,剩下的時間... 就好好戰一場吧
回復 支持 反對

大家冷靜,

平心而論,sd1同所謂嘅sd2,無論內容同玩法都大有不同。
而且,在商言商,韓國GM唔會咁蠢關服 ...
devilc 發表於 13-3-2015 23:32

雖然唔知傳聞真定假 , 但唔能夠排除有呢一日 (龍珠ONLINE 都係韓國)
學你所說 , 在商言商 , 隻GAME 如果再投放資源已回報唔理想 , 關服都係一種選擇
回復 支持 反對

盡管已經冇玩好耐,因為e隻爛鬼game
認識到唔少人,識到唔少損到**既世界級損友
回想起黎,誇兩步講,有今日既成長係因為有當年既sd
聽起上黎真係好痴線,但我自己都否認唔到
真係可以話係個人成長既一個大環
相信當年冇跳落e個深坑,e家絕對係第二個人格,不過e家係好係壞,個人就唔評論了

平時個人就唔講肉麻野,聽起上黎都幾核凸

點解要叫佢爛鬼game,就好你會叫自己好損友係**一樣
盡管係你身邊**到不行,但佢一定會無言中教到你好多學唔到既野

我對sd視如損友,唔係營運商
所以我會係佢汁戈日,笑住口拍住手,目送佢番印度

自動美化你條毛啊仆 街
回復 支持 反對

回復 47# 路路過少尉

除咗損友,仲有識到啲神人架,
例如每日都用量子系統穿梭於時空既小學狀元哥
btw,今晚派唔派膠?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

唉.... 睇到好心up...
09年7月開始玩, 不過呢2,3年都少左玩, 幾個月上線一次咁,
但SD真係帶左好多回憶同感受比自己,
因為玩SD而係家庭, 學業等等都有影響...
冇諗過SD要汁係會有幾唔開心......
真係付出左好多好多比呢隻game........
回復 支持 反對