打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 造福人群?[抽蛋腳本]已重新整理教學[已新增幸蛋腳本[ESC]]

ok 幾好 THX
回復 支持 反對

如果有人用唔到樓主果個既可以試我呢個,唔洗裝插件

!!必須使用視窗模式!!

------------------------------------------------使用方法------------------------------------------------
抽幸蛋:選好幸蛋機然後開始
自定義抽蛋(連刪機p.1):先空出第1頁(6格),鎖定其它頁既機,進入抽蛋頁然後開始
收道具(唔拎機):進入"保管箱"然後開始
收道具(連刪機p.1):先空出第1頁(6格),鎖定其它頁既機,進入"保管箱"然後開始
食經膠(可變機):進入"機體成長"頁然後開始(只限可變機)
買木瓜開啟器:進入商城->輔助->其他p.1(木瓜開啟器在第1行第4格),按開始
開木瓜:進入我的房間->其它->click 1下木瓜開啟器->完成後按開始
無限click左鍵:按開始即無限click
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
收道具(連刪機p.1):Detect到 S/SR/SS 機會彈出提示並自動停止運作

------- Change Log -------
v1.2: 新增開木瓜、買木瓜開啟器
v1.1: 新增自定義抽蛋
------------------------------
Developer: CK
Version: 1.2
Download Link:
http://putaodb.com/sdgo_autobox_1.2.exe
https://mega.co.nz/#!y51SRDxT!sX3t4OItEkqeQRtVNLlv34zUtfjRckt6WItF0eaf4Xs
回復 支持 反對

---------------------------- ...
bb3089 發表於 15-6-2015 23:21

幫你放係一樓,可以嗎?
回復 支持 反對

---------------------------- ...
bb3089 發表於 15-6-2015 23:21

dl唔到,換過個網thx
回復 支持 反對

幫你放係一樓,可以嗎?
314314a 發表於 15-6-2015 23:38

隨便 :lol:
回復 支持 反對

dl唔到,換過個網thx
miceho97 發表於 16-6-2015 08:18

https://mega.co.nz/#!y51SRDxT!sX3t4OItEkqeQRtVNLlv34zUtfjRckt6WItF0eaf4Xs
回復 支持 反對

回復 276# bb3089

幸蛋esc唔到有冇辦法?
回復 支持 反對

真心想講句,依個post d程序講到1999....
回復 支持 反對

回復  bb3089

幸蛋esc唔到有冇辦法?
lowaitin 發表於 16-6-2015 14:36

試下呢個,work既遲下加落v1.3到
回復 支持 反對

回復 279# bb3089

still not work
回復 支持 反對