查看: 18471|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 因為你煩膠 所以我要po贏你單挑圖片 令你出醜

[img][/img]
回復

回復 1# 大家哥11

等我做你第一個,亦都應該係唯一一個讀者啦!
你用量子仲要SP先只係同我和咋 :0))) 你估你真係咁勁?
我讓你俾你拉打都算,我I力低防俾你用實彈拉打,我都當娛樂陪你hea下,因為我知你孤單你寂寞你凍~ :0)))
你用00R我用須佐都冇趕你走,我用暗物你就踢我,你唔係淆底係咩? 仲話要人守你規矩,SD有rule架咩? 大家都知你淆西垃圾姐 :0)))
地球上有邊個唔想睇住你死丫? :0)))
你走場當輸我都可以當大炒左你lu,每次你處於下風就自爆,可?
SD到輸俾你一兩場又點? 我又輸得起,又完全唔care,我可以講我係人生任何一方面都比你優勝,你簡直完敗失敗,你做人有咩意思? 好心就叫你改善,否則請盡早自摺 :0))))

補多句,暗物你都淆,正垃圾 :0))))))))))))
回復 支持 反對

大家哥冇品及智商有嚴重問題, 令大家造成不便之處, 敬請原諒!!!
回復 支持 反對

回復 2# 雪白劍玲
唉後手佬抵輸la A_A
回復 支持 反對

麻煩你收收皮
回復 支持 反對

你仲係度嘅?論煩膠點夠你黎
回復 支持 反對

頂 我唔比用緊係有我原因啦  部機太快我難捉摸 一係新型機 我冇資料係手 我冇玩兩年冇新機資料係手咪唔比用lor   你就次次用暗黑f5 我咪次次踢你lor  講左no this 又好似睇唔明咁...... 重要煩q住哂  係大聽亂up野. 抵你死ga    重有 我00r果場 唔係我hand左機 比你殺到我和番 我早就炒左你喇  重以為自己同我和左波咁=,=
回復 支持 反對

我唔比用緊係有我原因啦  部機太快我難捉摸 一係新型機 我冇資料係手 我冇玩兩年冇新機資料係手咪唔比用lor   你就次次用暗黑f5 我咪次次踢你lor  講左no this 又好似睇唔明咁...... 重要煩q住哂  係大聽亂up野. 抵你死ga    重有 我00r果場 唔係我hand左機 比你殺到我和番 我早就炒左你喇  重以為自己同我和左波咁=,=
大家哥11 發表於 25-6-2015 00:23

原來如此, 完全明白曬
回復 支持 反對

因為我!大家哥出慣左醜 請大家盡量虐我啦!
我會開必等你慢慢X7我 各位爸爸唔洗客氣的 本人屬性係M
為左挽回我的面子 我要盡量搵實力差唔多的對手嬴佢地
再擺佢地上抬POST打嬴佢地威風堂堂的靚仔相
穩定返自己的架勢 我做的野都係為左解悶同埋得到心靈上的快感
你地班友仔唔會明白既啦 怪就怪我懂得完美主義覺醒 嘩哈哈
大家哥分身不滅 大家哥萬歲 大家最高最好最型最威最醒最正 正到冇得輸
YO,YO,YO,YO!!!!好爽呀,我 - 要 - 你 - 地 - 班 - 蛋 - 散 - 出 - 醜!
回復 支持 反對

回復 7# 大家哥11

回復: 「頂 我唔比用緊係有我原因啦  部機太快我難捉摸 一係新型機 我冇資料係手 我冇玩兩年冇新機資料係手咪唔比用lor   你就次次用暗黑f5 我咪次次踢你lor  講左no this 又好似睇唔明咁...... 重要煩q住哂  係大聽亂up野. 抵你死ga    重有 我00r果場 唔係我hand左機 比你殺到我和番 我早就炒左你喇  重以為自己同我和左波咁=,=」

1. 我係大廳講ge同上面po ge一樣
2. 你難捉摸咪姐係你廢,00r夠難捉,量子化係捉唔到添,你夠用lo咁你係咪垃圾?!
3. 成條片入面你開我sp仲要你係冇停過手,係就係和,但係你係靠sp+量子先同我和到咋傻仔 :0))))) (好撚爽
4. no this咩英文? 學多幾年英文先同我講英文 :0))))
5. 俾你踢只會覺得更加心涼因為又再次顯露到你智障ge一面 :0))))
6. 就算1樓張圖你咪又係證明自己要靠sp先贏我? :0)))))
7. 每次你處於下風,又怕我cap圖,你就自爆,你點解釋? ;) 你只係一件輸唔起ge垃圾,如果你輸左一次,唔該你自摺
只要你唔量子唔sp,大炒你冇乜難度
回復 支持 反對